To be myself completely

Ska släpa mig in i duschen nu. Har varit och sprungit 5 km och är lite som spagetti i hela kroppen och vill helst bara gå och lägga mig, men jag måste duscha och fixa iordning mig först. Imorrn är det min sista jobbdag innan jag ska ha tre veckor semester. Känns bra för idag var jag så less på hela "stå i kiosken och sälja glass" grejen och de fyra timmarna jag jobbade släpade sig verkligen fram(kan tid släpa sig fram?) Christina min svenskalärare kom förbi och köpte glass. Annars hände inget speciellt. Glad över att det inte var så varmt som igår.

Har läst bästa boken på länge! "Sjöjungfrun" av Camilla Läckberg. Det är den mest oförutsägbara boken jag har läst på länge. Det är en deckare och handlar om ett brott som sedan leder till flera brott, olika personer vävs ihop med andra och allt är lite rörigt och inte alls så uppenbart som man tror. Den var dock lite seg i början men läser man på så blev den riktigt bra tillslut. Jag kan säga att jag blev överraskad av slutet då jag efter halva boken trodde att jag visste vem den skyldiga var och sen fick en aha upplevelse i slutet. Klart läsvärd!!!!!

Man kan inte sätta en heder som inte finns på spel

Nu har kents nya album släppts på spotify! Riktigt bra! Det är stekhett ute, jag bestämde mig för att äta frukost på balkongen idag. Äta samtidigt som man blir brun, slå två flugor i en smäll liksom. Sen läste jag också lite men sen var jag tvungen att gå in och tvätta av mig med kallvatten för så varmt är det! Men vi klagar inte på värmen den är härlig och jag är ovanligt brun faktiskt. Ska jobba 12-16 idag och resten av veckan. Vet inte om jag är glad över det eller om jag tyckte bättre om mina gamla tider 11-15 visst det hände inget mellan elva och tolv så det är skönt att börja tolv men det är synd att inte få sluta tre. Aja ska ju bara jobba tre dagar till och sen tre veckor ledigt.

I värmen står luften dödligt stilla

Dagen i punktform

  • gick upp 08 30
  • åt frukost och fixade mig
  • körlektion( som gick skitbra!!!) 09 30
  •  10 15 hemma igen började läsa "vårlik" av Mats Kallentorf som de har med i corren
  • 10 35 åkte till jobbet
  • 15 30 gymet
  • 1700 optikern för att köpa nya linser
  • 17 30 träffade Daniel vid filbyter och vi gick och köpte grill och mat
  • 17 45 på plats i trädgårn
  • 22 10 hemma efter chill med lite folk i trädgårn
  • 23 20(nu) sova!!!

 

 

 


You're burning with desire for a kiss

Sitter och lyssnar på La Roux och är allmänt slö. Var ute och sprang 5 km igår och det känns i kroppen idag kan jag säga. Ska nog gå och lägga mig snart känner att jag är ganska trött och jag ska ju upp vid halv nio imorrn. Sen är det fullt upp imorrn och sen är det inte planerat så mkt efter jobbet denna vecka. skönt!

Kents nya album "En plats i solen" borde släppas på spotify snart tycker jag. Michael hade köpt albumet så jag får väl lyssna på det sen- texterna är bra i alla fall. Och de två låtarna jag har lyssnat på också!


Styr stegen mot stan

Ska bege mig mot Linköping strax. En helg med sol på landet är över och det är dags att komma tillbaka till vanliga rutiner i stan. Jag är inte ledsen för det jg gillar stan, jag är en stadsmänniska så jag är nog snarare glad än ledsen. Jobb mån-tors i kiosken och imorrn ska jag även ha körlektion innan jaobbet och sedan gymet efter jobbet så imorrn är det full rulle. Får se vad jag gör resten av veckan Sandra ska ju komma föbi ngt till jobbet:) och på lördag är det fest!!!:) ser så fram emot det träffa folk och ha sköj:) Kanske att jag måste bada lite till i veckan också har gjort det varje dag här på landet och det har varit rikigt skönt i vattnet ....... jag tror denna vecka blir lite leva på impuls som förra veckan , och sånt gott folk sånt gillar jag!!!

Mötesplats

Det är kväll och sommarljuset är svagt, men man ser ändå.
Midsommarluften är en aning kylig, men ändå så värmande
Jag går ut på grusvägen och ser alla blommor som växer vid vägkanten.
Det finns säkert mer än sju olika sorter.
Jag får syn på den blåa skylten med ett M på.
Den skylten som har suttit där i flera år, men som jag först nu funderar kring.
Mötesplats.
Till för att bilar ska kunna mötas och köra om.
Mötesplats
Kanske platsen att möta sin älskade.
Man kommer från varsitt håll, och möts vid M:et.
Då får skylten en annan betydelse

En midsommarnattsdröm

Hej svejs alla mina kanske åtta läsare:) Jag sitter på landet nu. Det är småkyligt och molningt och jag har endast med mig shorts så hoppas att det inte blir regn! Det där med att packa är inte riktigt min grej, det är alltid någonting man glömmer och om man ska göra en packningslista och sedan packa så tar det dubbelt så lång tid och sen så känns det lite väl ambitiöst. Det är som sagt midsommar idag och vädret är inte det bästa men vi är inte ledsna för det(eller jo) man får göra det bästa av situationen. Vi har i alla fall en bucket med blommor på bordet och en liten midsommarstång. Ska ta ett dopp i sjön härborta vid tolv inatt, familjetradition, badade igår med och det var varmare hemma. Ska även plocka sju sorters blommor och ha under kudden och se vem jag drömmer om bara för att. Jag har tänkt på det varje år och sedan så har jag aldrig gjort det men iår då jävlar hahaha

lyssnade på radion påväg hit igår och då pratade de om vilken avoritafton man hade
vilken är er? Min är nog valborgsmässoafton eller nyårsafton

GLAD MIDSOMMAR!!!!

Fråga stjärnorna om lov

Ska snart påbörja min 40 min långa cykeltur till jobbet. Har druckit kaffe och ätit mackor packat till landet och smörjt in mig med lite solkräm och funderat på om jag skulle ta mina hängslen idag men efter ett försök med dem till shortsen bestämmt mig för att skippa dem. men conversen i rött tar jag i alla fall.  Det är strålande sol ute och varmt och fint och nu är sommaren här och jag vill bada idag med och imorrn är det midsomar och jag funderar allvarligt på att plocka sju sorters blommor och lägga under kudden och se vem jag drömmer om. Apropå drömmar, jag hade en ganska rolig inatt. Jag dansade typ någon brittisk dans charlston om det finns ngn som heter så med cicci i lambohov och hon hade på sig värsta gamla klänningen och Sandra Isabell Frida och någon mer var också där. hahaha helt vrickat

16 dagar och nätter ganska lång tid för folk med dåligt tålamod

Årets första dopp idag då! I hjulsbro med Lilly,Matilda och Cecilia. Det var hysat varmt i vattnet efter ett tag. Och solen kom fram när vi satt och åt pastasallad på bryggan. Åh det var så mysigt och fint:) Imorrn jobbar jag sista dagen för denna vecka och efter jobbet åker jag till sommarstugan vår där vi ska fira midsommar familjen och farmor. Måste övningsköra snart och börja läsa på teorin!!

Köpt tågbiljetterna till Stockholm till helgen då vi ska till popaganda!!! 195 kr tur och retur himla bra pris!!!! Längter!!! ska lyssna in mig på musiken och plugga texter


Sommaren i city

Ska sova nu, blev senare ikväll en vad jag trodde. Men det kan ju bero på att vi inte spelade volleyboll som vi skulle utan fikade och bara chillade i solen med blommorna ikring oss. Det var fint det med! Imorrn så kommer det lite besök till arbetet vilket kommer göra min dag bra och sen ska vi bada och mysa också så det ser jag fram emot. Mitt första dopp kanske ska bli avklarat nu när det är mitten av juni! Börjar kännas att sommaren är här man kan vara ute sent på kvällen i bara shorts och tröja och det är ljust och man kan bara vara!!! Livet är enklare på sommaren!!!!

Man ska inte lägga sin tankekraft på någon som inte lägger sin på en själv

Jag är helt död!!! Det är sjukt varmt ute och inte för att klaga men hur ska man kunna orka göra något i denna tryckande värme! Jobbade idag 11oo-15oo och sedan gick jag hem i värmen till mitt hem i stan. Det tog ca 40 minuter. Nu ska jag äta lunch får ju ingen rast på jobbet men hann trycka i mig två korv m bröd idag vid tre men jag är fortfarande hungrig. Sen blir det att sola på balkongen och sedan en snabbdusch innan jag drar mig mot trädgårn och spelar volleyboll med fint folk:)

On a lovely day like this

Jag sitter och lyssnar på Death cab for cute och väntar på att jag ska åka till jobbet. Pappa är gullig och skjutsar mig idag!!!:) Livet leker just nu jag är hur glad som helst och solen skiner:) ÅH allt är som det ska vara och det var ett bra tag sen som jag kunde säga att jag mår toppen och jag har inga problem att reda ut eller funder över! Förstör inte detta nu!!!( sa jag nog mest till mig själv)

Ormen ömsar skin
Hunden fäller vinterpälsen
och jag, jag har klivit ur min gammla rock
mitt gamla jag är borta
Jag tittar på mig själv från en bit bort
och ser hur patetiskt och löjligt allt var.
För jag har bestämt mig nu
jag ska inte ramla dit igen
nu sicktar jag på framtiden
och allt vad den kan bjuda på!
(och du har en mindre del i mitt liv nu)
och jag lever sundare nu och jag ska
bli mer ordentlig och jag ska visa mig själv att jag kan!!!!

Stars shining right above us

Har klarat av min första dag på jobbet. De tre första timmarna kändes väldigt onödiga eftersom att jag det första timmen satt och sov på en stol den andra timman pratade med några som inte ville köpa något utan bara skulle fråga om en vägbeskrivning som jag ändå inte kunde ge. Så man kan säga att jag jobbade klockan två till fyra. Då kom det massa folk och en skolklass från Ängårdsskolan i lambohov. Ida kom på besök och hjälpte mig lite. Det var det roligaste på hela dagen. efter att jag slutade jobba åkte jag och  tränade. Sen hem och äta och nu sitter jag här och försöker hålla mig vaken. Kanske att jag slutar att försöka och går och lägger mig istället, det är ju en arbetsdag imorrn också.

Pappa frågade förut hur det hade varit igårkväll jag skrattade och sa att det blev inte som jag trott men att det var trevligt. Det var det verkligen, det var en fin kväll och jag log på vägen hem på bussen och kände att nu är det som det ska vara. Over and out på vissa plan och mkt bättre på andra. Det tog 3 månader men det var det fan värt. Hade The Mamas & The Papas – Dream A Little Dream Of Me på hjärnan påväg hem igår. Den är fin precis som kvällen i sig.


Bröllop hit och dit

Jag ska skriva ett inlägg om bröllpet. Bröllopet med stort B. Har inte följt det där särkilt mycket alls. Jag kollade på vigseln idag i alla fall eftersom att det är allt pratar om och det känns faktiskt som om det hör till allmänbildning att man gör det. Det handlar ju trots allt om de som så småningom ska representera Sverige. Jag vet inte om jag gillade bröllopet eller inte. Jag slog på tv:n när de redan stog inne i kyrkan så jag missade själva ingången så att säga. Jag tyckte inte om Victorias klänning. Den såg billig ut. Missförtså mig inte nu hon såg inte billig ut i den men själva plagget såg inte så exklusivt ut. Den som var uppe på klänningen såg ut som en nackkrage ju!  Och släpet! Det var 5 meter långt, två eller tre meter för långt.Tiaran kunde ha varit i silver men den hon hade var helt okej. Daniel däremot var snyggt klädd!!! Sen så tyckte jag att det var dåligt att de inte kysstes efter att de hade sagt ja till varandra. Det satt jag och väntade på och så kom det liksom aldrig,förrens senare. Kören hade inte behövt sjunga mitt i allt.Victoria och Daniel fick ju bara stå och vänta då. Men de sjöng bra och sen när Agnes och Björn kom och sjöng var det ju vackert. Vilken ära det måste vara att få uppträda på ett sådant evenemang! Calle Moreus och ocha spelmän var ju också med. Bra att det inte regnade i Stockholm så att de kunde åka i den där öppna vagenen. Det var fint när de ålte genom hela Stlm och när de sedan klev på den där båten. Tyckte att det var roligt att de där flygplanen kom och flög som i en fyrklöver.

Det bästa var nog att de såg så lyckliga ut! Speciellt Victoria som strålade hela tiden och verkligen visade sin kärlek och lycka utåt. Daniel däremot verkade lite mer instängd, men det kan man ju förstå, han är ju inte van vid media på samma sätt och sen så reagerar man ju olika helt enkelt. Han var glad inombords mer. De är ett fint par, de är så olika eller de kommer från så olika hemförhållanden och så möttes de 2002 på ett gym av alla ställen och blev kära! gulligull:)

Tycker att det känns så konstigt att det tog 7 år för dem att gifta sig. Det är väl en ganska låg tid. Men Daniel var ju tvungen att bli accepterad och en massa annat. Undrar vad som hade hänt om Victoria hade varit lesbisk?

När man kollade på de gäster som var med under bröllopet tyckte jag att många såg väldigt uttråkade ut. Ni sitter på ett bröllop och två fina personer som älskar varandra gifter sig!  skärpning! Jag kan förstå om man blir lite trött på att höra på att prästen ska predika men ändå. Vem som helst blev ju inte bjuden så det är ju en ära att få vara där. Tyckte speciellt att Drottningen av Holland och prinsessen Madelene såg dödsuttråkade u. Som att de kände sig dittvingade. Jag tänkte på att Madde kanske tyckte stt det var jobbigt att sitta där om hon tänkte på att hon skulle gift sig med Jonas om han inte lämnat henne, men då berättade pappa att de tydligen hade separerat redan vid jul förra året och att det var Madde som dumpat Jonas, de ville inte att det skulle komma ut i media då eftersom att det var så mkt med det här bröllopet. Men ni vet ju hur media är!

sammanfattning: Helt okej bröllop kyrkan var jättefin och de var jättekära fin musik och fint upplägg med båten och kortesen. Victoria kunde sätt mer exklusiv ut och prästen pratat minder.


ovärt

Det spöregnar ute. Har varit i Söderköping idag. Vi skulle åka dit och äta glass på smultronstället och kolla in lager 210 som är ett outlet med märkeskläder för halva priset. Vi åkte dit i hopp om fint väder som vi hade kollat på nätet att det skulle vara. Och jag tog inte med någon jacka utan gick i mina korta shorts som vanligt( varför jacka när det ska va sol hela dagen??) Vi kom dit, och eh det där outletet var inget att ha alls till en början. Det var bara en stor  lada med massa kläder. Bestämde att jag skulle ge "ladan" en chans i alla fall eftersom att vi hade åkt enda till Söderköping. Hittade en snygg kavaj, en tröja och två skjortor. Gick för att prova och hade vid det laget börjat gilla "ladan" tills jag provade kläderna och kände att de fick mig att se både fet och ful ut!!! usch! Jag råder er till att inte åka dit!!! Plaggen satt jätteilla på och vissa var inte ens fina och inte prisvärda heller! Sen började det spöregna och jag hade ju som sagt var ingen jacka inte ens ett paraply. Vi gick och åt sen efter ett tag och åkte hem lagom till vigseln. 

Har jag kommit på att jag ska köpa ett par låga vita converse. Kanske inte till denna säsong men till nästa år. Detta beslut tog jag efter att ha stått över vårt badkar i ca 30 minuter och försökt att få mina vita tygskor vita mha vatten från duschen och massa tvål. Det gick inte. Det gjorde det inte förra året heller. Det är nog bättre att köpa ett par rejäla skor som kostar ca 700 kr och ha de i några år än att köpa ett par för 150 kr som man får slänga efter sommaren för att de har misst sin vita färg eller gått sönder.


Jag vill bara sitta här med benen i kors

Jag åkte ner till stan vid tjugo i två eller så var det tänkt men jag missade bussen så jag tog nästa som nog gick vid två och mötte cicci vid hemköp som planerat. vi skulle ju grilla men det slutade med en loka och ett paket kex. sen mötte vi Lilly och vi gick alla ner till scandicstranden. Vi satte oss på min filt som jag varit duktig att ta med och vi satt där i ca två timmar och myste och pratade, fint! De andra dök aldrig upp. efter ca två timmar på bryggan så var vi både kalla och otåliga(mest jag) så vi gick inåt mot stan. Såg att de fortfarande spelade volleyboll på trädgårdstorget så vi kollade på ca två matcher. Fy satan vad det var kallt då!!! Sen tog jag bussen hem vid halv åtta. Åt tacos när jag kom hem och nu sitter jag här. Blir en slapp kväll och kanske planerande inför vad familjen ska göra imorrn. Kanske blir det Söderköping..


vädret, något jag inte fattar

Jag vaknade nyss av att det spöregnade ute. somnade någon gång vid tre kanske till fågelkvittret utanför och vaknar till spöregn. Nu skiner solen ute himlen är blå, dock lite moln men det ser ändå ut att kunna bli en fin dag. Eller eftermiddag kanske jag ska säga klockan är redan tolv ju! Ska till scandic och grilla med lite folk idag ska bli trevligt:D Har dock inte bestämmt mig för om jag ska ta bussen eller cykla in till stan. Vore ju inte jättekul om himmlen öppnade sig och regnet vräker ner och man ska cykla 6 km hem. Men bussen känns inte riktigt okej på sommaren. Såg förresten att vi också fått nattbussar ut hit till ullstämma. Det var mer än vad jag väntade mig, men jag tackar och tar emot!!!  Kom på att min cykel är på verkstan så det blir nog bus iaf. Och jag borde nog gå och äta frukost nu.

Bind mig en krans och håll mig i handen

Detta har varit en fin dag! Jag vaknade vid elva åt en snabb frukost sen gick jag till gymet. Sen gick jag hem och fixade lite sen träffade jag Linnea och Malin på stan riktigt nice det var ett bra tag sen sist. Vi snackade en hel del åt glass från bosses solade i domkyrkoparken och Linnea ska köpa ett par låga svart converse till mig när hon åker till LA på onsdag!!!! om hon får plats med dem i resväskan stort tack på förhand!!!! sen åkte jag till pappa.
har spelat kubb ikväll och försökt göra en krans av tusenskönor som vi har fullt av på baksidan. imorrn blir det att hitta på ngt med lite folk. skulle gärna vilja veta vad och när!!!????

Världen är vackrare genom gultonade solglasögon

Idag känns som om det kommer bli en stressig dag. Jag ska till gymet snart. Och det är andra ggn denna vecka och jag känner mig jättehurtig och sportig helt plötsligt, var kom det ifrån?? ska försöka träna på söndag ochså och sedan träna tre ggr i veckan alla veckor på lovet eller iaf de jag hinner. sen ska jag möta upp malin och linnea vid två och vi ska gå en vända på stan och jag behöver köpa ett par jeansshorts till om vädret ska fortsätta vara så bra som det är nu. sen ska vi nog sola lite hoppas jag:) sen vid fem måste jag vara hemma för då ska vi åka till pappa. det känns som att han bor på landet nu när mamma bor så centralt och det kommer bli jobbigt att cykla till jobbet på måndag ifrån "landet" känner jag.

är lite fundersam på hur saker och ting är, det kanske inte rör mig egentligen men på ngt sätt känns det ändå som att det gör det. Är det något eller är det inte det? Är det slut fast det aldrig började eller hur ligger det till egentligen?hm....jag är för nyfiken för mitt bästa kanske?

Som en lögn i vackert väder

ska sticka och kolla på brorsans fotbollsmatch strax. har inte fått nog av sport för idag tydligen;) eftermiddagen spenderades med cicci vi kollade på volleyboll och pratade lite smått. nu undrar jag bara vad man ska välja i helgen mer volleyboll eller kungabröllopet?  får se vad vädret tillåter. imorrn blir det att träffa malin och linnea och på fredag så ska jag träffa cicci lilly daniel och kanske några mer. får se vad som bjuds:) känner mig sjukt sportig och social!!!!

När förrviringen tar vid

vaknade vid elva idag ngt förvirrad. jag somnade halv nio igår efter att ha ätit lite FÖR mkt sushi!!! Då somande jag framför tv:n till fotbollsmatchen mellan Nordkorea och Brasilien.  Vaknade något senare av att det var otroligt varmt, (hade ju shorts linne och tjocktröja på mig + täcke!!) och då var klockan kvart i tio. Jag gick då och la mig i brorsans säng han var inte hemma. och det var där jag vaknade eller snarare blev väckt vid elva. har tagit en dusch och tagit på mig kläder man kan sola i för det är det som står på schemat idag!!! kanske att jag går ner till domkyrkoparken med ngn får se. nu är bara frågan ska man äta frukost eller inte???hm....

Smäller man får ta

jag sitter och gråter och för en gångs skull så är jag glad över det!!! Ingen har någonsin skrivit något så fint och sant om mig förut. shit jag är så känslosam. Detta gjorde verkligen min dag!!!
planer för idag
  • ta mig samman lite kanske
  • körlektion vid 14 15
  • montera ihop min garderob
  • äta godis och Ben & Jerry
  • fundera på vad jag ska göra resten av veckan
  • kolla vad som går på bio just nu
  • kolla när jag ska träffa linnea
  • fundera på om jag ska slinga håret blont nu till sommaren
  • hoppas på bättre väder!!!
  • fundera på om jag ska göra ett evenemang på facebook så jag har ngn att följa kungabrölloppet med på lördag( om jag själv är hemma då)

Vi två 17 år

Känner för att tillägna ett inlägg till min närmaste bästa vän Cecilia. Jag tror ingen har stått ut med mig på samma sätt som hon hahah. Vi har ju fan varit med om typ allt! Vi har delat glädje skratt vin fina upplevelser och ögonblick men vi har även delat de stunder då det inte alltid varit så lätt, djupa samtal och tårar och konflikter. Och allt detta på minder än ett år.  Hon är den jag har lärt känna bäst på kortast tid och den personen som vet mest om mig eller iaf väldigt mkt!!Jag tror vi har både hatat och älskat varandra lite smått. Cecilia är en bra människa som lyssnar och förstår och som kan förlåta och ta livet med en klackspark! Om du cicci läser detta så ska du veta att jag alltid kommer finnas vid din sida vad vi än går igenom, vi har ju klarat allt hittills liksom!! och du är värd det du kanske får om du fattar vad jag menar- du om någon är verkligen värd det!!!<3

och tiden har gjort en hållplats för oss och allt som hänt, dit kan jag gå och sakna dig!!


sleeping on the couch

blev inte att träna idag. gick till gymet och när vi kom fram så var det stängt. vi gick hem igen. fick iaf en 30 minuters promenad. sen har jag övningskört och jag känner att jag börjar få kläm på det här med start i backe. jag känner även att jag håller på att ta tag lite i mitt liv. jag ångrar inget från igår tex! jag ska visa alla att jag kan bli något riktigt bra!!








 

-          Visst är han snygg!

( titta inte på honom)

Känner du inget?

( vänner bara det räcker så)

Är du inte lite intresserad?

( tänk inte tanken)

Ni är fina tillsammans

( du krossar mitt hjärta - igen)

Han tyckte ju att du var bra på att pussas

( till min stora förtvivlan)

Ni skulle passa bra ihop!

( jag klarar inte det här!)

Kom igen nu!

( tänk om ni var gjorda för varandra och ingen av er för mig!)

Jag skulle bli så glad för er skull!

( du får välja på honom och mig)

 


It takes time, it takes two

idag funderar jag på detta

  • varför vaknar man tidigt "dagen efter" som nu när jag sitter vid datorn vid 09 20 och redan ätit frukost fixat mig och ska dra till gymmet sen
  • varför man alltid träffar massa folk som man inte träffat på evigheter när man är full



 

  • om man ska tänka på det bästa för en själv eller vara glad för andras skull ska någon annan få bli lycklig om man själv inte kan bli det?

 

  • om jag ska prata med sandra eller inte om det som hände på burgerking?hm

 

  • varför jag är så glad? känner att jag går runt och ler för mig själv men jag vet inte riktigt varför kanske för att kvällen slutade på ett BRA sätt igår!!!

 

  • varför det alltid är dåligt väder i början på sommarlovet så man knappt tänker på att det är sommarlov man har

 

  • om jag ska ta och ringa det lilla äcklet(läs min arbetsgivare) för SJÄTTE gången och fråga när jag ska jobba i sommar

 


sol i sinnet

SOMMARLOV!!!!! VI HAR LOV NU!:D känns lite overkligt faktiskt tiden har bara rusat iväg( och ändå känndes det som att vi aldrig skulle få sommar) åh jag är på toppenhumör det spelar ingen roll att det regnar bara man har sol i sinnet så ordnar sig det mesta. alla studenter var jätte fina idag och jag såg när våra faddrar sparnag ut på trappan gud så glada det var och vi har bara två år kvar!!


har fortfarand inte bestämmt mig för vad jag ska ha på mig ikväll kanske inte blir klänning om det regnar

This thing about fashion, I don't like it

åh jag har ingen jäkla aning om vad jag ska ha på mig. Imorrn är det skolavslutning och det är något stort eller hur? jag vet att vi bara går ut ettan och det är inte så märkvärdigt men ändå. Man vill ju inte börja sitt sommarlov med att se dålig ut. Jag vet vad jag ska ha på mig på dan i alla fall. Och jag har målat mina naglar i blått så matchar klänningen. Kom just på att jag måste måla om dem till kvällen om jag ska ha min ljusrosa klänning- blått och rosa är bara too much tillsammans. Hm vad ska jag göra med mitt hår? Orkar jag gå upp en halvtimme tidigare imorrn och locka det? Tar det en halvtimme att locka det? Är det för mkt om jag lockar det? Ska det regna imorrn? åh!!!! På kvällen då vad ska jag ha då??? När ska jag äta imorrn? Varför är alla mina klänningar hos pappa och jag själv hos mamma? jag har tre alternativ till kvällen

alt 1 en rosa klänning med svart band i midjan problem jag har inga svarta skor att ha till och den kanske är lite väl fin

alt 2 en svart klänning men det har jag inte heller några skor till

alt 3 en vit klänning och min kavaj till det men då har jag inga strumpbyxor och det kan blir kallt att gå barbent genom natten imorrn och kanske riskabelt också vem vet kan man ha ett par svarta strumpbyxor till en vit klänning??


VARFÖR SÅ VI ATT VI SKULLE KOMMA UPPKLÄDDA OCH VARFÖR I HELVETE SKA JAG HA PÅ MIG EN KLÄNNING NÄR JAG I MITT FÖRRA INLÄGG SKREV ATT DET VAR MITT SÄMSTA PLAGG!!!!!

och varför går jag inte bara och sover och kommer i ett lakan imorrn.... eller inte






The finish line



    bästa                                                                              sämsta

bok  I taket lyser stjärnorna                                           Räddaren i nöden                                                       

film  A walk to remember                                               Eyes wide shout

artist  Lars w  Hästpojken(just nu)                                   hm... något skrikigt

låt       love will tear us apart - Joy Division                        Relise me

text    to the world you may be one person,                       ngn reklam på spotify med massa ord som rimmar 
          but to one person you may be the world

färg    grå                                                                        beige eller senapsgul

klädesplagg  stuprörsjeans och skjorta                               kjol eller klänning

datum          svårt, 3 juni 2010                                            22 mars 2010
                  min sista idrottslektion ever!         

minne
      när jag kom in på folkunga kanske                        det stela fikat 22 mars

resa          cypern 2008 eller Danmark 2009                          någon tråkig klassresa kanske

frisyr          som jag hade det i 6:an långt och slingat              det korkorta i 7:an eller nu när jag klippte mig

instrument      mer mitt favorit piano                                       eh fiol om man inte kan spela det eller
                                                                                                 en ostämmd gitarr

skor                 tygskor                                                                               klackskor

årstid                sommar                                                               vinter speciellt detta år/förra

resemål            vill till Kroatsien annars är Grekland fint                    till ngt i Sverige

yrke                   servitris;)  annars läkare eller psykolog                  sopphämtare

pryl                     dator eller mobil                                                     ngt tekniskt som inte funkar

känsla                 överraskande lycka                                                 ångest

tidsfördriv            fest eller bara umgås med vänner o familj                 plugga

efterrätt                  kladdkaka med jodgubbar och grädde                     rabarberpaj

maträtt                    sushi eller spagetti och kötfärsås                              kokt fis

skolämne                    musik och svenska                                                data-och naturkunskap!!! idrott

uttryck                          no ofence och eller hur                                        släpp och gå vidare



lär dig livets stora gåta, älska, glömma och förlåta!!!

jag är helt slut efter gymmet. ska käka om ett tag och sen blir det myskväll med familjen. vi ska se it´s complicated och kanske någon mer film. känns bra att ha en lugn hemmakväll jag orkar inget annat nu känner jag. gick ju bra idag att prata oxå:) peppar skolavslutning nu!!! blir nog en dag på ikea imorrn för att skaffa en garderob till mig, inte en dag försent känner jag!
dagens låt är nogbarbados med kom hem eller kanske spicegirls med wannabe för jag blev så sjukt nostalgisk tidigare idag.

Jag tror att alla snart har fått nog av mig

usch vad jag är trött. jag gick upp halv nio och ställde mig och diskade efter igår. inte jättekul men sånt som måste göras. sen slappade jag bara tills det var dags för min körlektion vid fyra. det gick skit precis som jag trodde. har ätit lite nu och funderar på om jag ska gå och lägga mig strax. är så trött!!!! skola imorrn som vanligt. sen gymmet. kanske att jag övningskör också, får se.

har provat klänningen jag ska ha på avslutningen idag. den passade fortfarande haha.

Det var inte meningen att göra det jag gjorde, och säga det jag sa

klockan är två det är måndag jag kan inte sova. sushin blev lyckad efter ett tag!!:) och god var den också:) borde göras om någon gång.  tog två timmar att göra allt till sushin sen när den var klar åt vi och man blev väldigt mätt väldigt fort kan jag lova. sen åt vi lite jordgubbar oxå. vis tio i tio drog vi till trädgården och åkte lite i linbanan sen åkte vi hem. blev lite deep talk och och annat som junde ha skippats om personer betet sig bättre!

körlektion imorrn då inte pepp alla funderar på att ringa och boka av den men jag tror det ät försent nu ska diska också jippi



"JAG ÄR SÅ GLAD ATT DET ÄT SOMMARLOV SNART SÅ JAG SLIPPER TRÄFFA DIG"

gråt inte då om du är så glad lilla vän

sushi for beginners

tiden går fort overkliget fort. det är sveriges nationaldag idag och min farmors födelsedag. om mindre än en vecka, mer exakt fem dagar så är det sommarlov!!! shit alltså, hela första året på folkunga har redan gått. jag kommer ihåg i vintras när vi fick gå hem för att elementen var trasiga och det var så kallt inomhus. då klagade man på det kalla vintervädret och undrade om sommaren någonsin skulle komma till vårt land. och nu sittar man här och solen skiner jämt och det är varmt och underbart och man borde snart ta sitt första dopp!!! jag har till och med bestämmt mig för vad jag ska ha på mig på skolavslutningen nästa vecka. och ikväll blir det hemmagjord sushi med fint folk. hoppas vi lyckas annars tänker iaf jag gå och köpa pizza(läs äta mig mätt på jordgubbar och glass)


När ingen kan blir nånting är jag i harmoni

sitter och kollar på det sista inför provet vi ska ha e eftermiddag. det sista provet i ettan!!!! känns bra:) konserten igår med orkestern gick helt okej. och den var lagom lång, inte några 3 timmar!!! känns skönt att jag har slutat med oboen nu och kan lämna det bakom mig. jag var inte ett dugg ledsen igår när jag lämnade ifrån mig den. snarare tvärtom. känns som ett stag i rätt riktning. nej nu tillbaka till pluggandet.

Jag ska aldrig mer springa runt i cirklar och känna att jag inte fyller nån funktion

jag sitter och tittar ut genom fönstret och ser den klarblå himmlen och solen. nu är det verkligen sommar och imorrn är det exakt en vecka kvar tills avslutningen!!!! hade min sista gympalektion ever idag!!! gud jag var så jävla glad och det är jag fortfarande. hade även litebetygsnack idag också och fick gå hem vid ett så nu har jag pluggat till naturkunskapsprovet imorrn. senare ska jag ha konsert och sen sista pluggandet för detta år eller denna termin.

familjen ska komma till popaganda. trevligt de är ganska bra. men bäst är ju belle and sebastian och hästpojken( som jag förövrigt lyssnar på nu)

Jag håller mig upprätt i din famn

ska dra ner till stan nu för att luncha med sandra i solen. man kan ju inte sitta inne när himmlen är klarblå och solen lyser som aldrig förr. sen blir det rep i några minuter och sedan lite fix och så och sen plugg sen rep igen och ikväll konsert. bra och slapp dag idag!!! och jag tror jag börjar bli lite brun!:)

tralalala

åh hästpojken kommer till popaganda!!!!!!fan nu väntar jag bara på att de typ lägger upp att håken hellström kommer dit så kommer jag att flippa ur av lycka!!!! åh jag är så glad!!!!

music is not only music is a lifestyle

åh de har släppt fyra nya band till popaganda, känner inte igen ett enda men jag är glad ändå!!!! längtar sjukt mkt nu!!!!ska lägga till lite låtar till popagandalistan på spotify alltså;)

blev ingen picknick så jag har pluggat naturkunskap nu i ca 2 timmar. läst alla sidor och förstått hälften kanske. ska bara ta det lugnt nu tills jag går och lägger mig vilket lär bli ganska snart med tanke på hur trött jag är. jag var ju på gymmet idag och efter det skulle jag och brorsan få nya pass. våra gick nämligen ut idag. vi fick vänta i 40 minter på att fixa ett pass som kanske tog 5 min att fixa!!!! medans vi satt och väntade somnade jag. usch har varit slö idag.

RSS 2.0