Guess what, I'm not a robot

Skolan är redan tråkig. Känns som om vi har gått i flera veckor redan. Har tappat räkningen på hur många dagar det är kvar tills höstlovet men det är nog flera stycken. Hade ännu en ovärd samhällskunskapslektion idag då vi gick igenom målen och kriterierna IGEN! Vi kommer aldrig framåt. Sen film på hela historian och någon lek och diagnos på engelskan. Inte mycket med det. Sen vid fyra så övningskörde jag. När jag skulle köra förbi katedral så kommer någon idiot från katedrals parkering och har stoppplikt då eller i alla fall väjningsplikt och kör nästan in i mig! Hade jag inte bromsat så hade hon kört in i mig och det hade ju varit lagom kul. Kan bara ännu en gång konstatera att det finns folk till allt!

I feel better

popaganda och helgen i övrigt i punktform

maten onyttig mc donalds på fredagen och kebeb på lördagen- ny favorit är helt klart de belgiska våfflorna med grädde och chokldsås. ska kolla efter recept!

vädret bra! Skulle bli storm det märkte jag inte sol sol värme och kanske några stänk regn

musiken Bättre än förväntat. The concretes och The magic numbers  och Shout out louds förvånade. Hästpojken däremot var inte så bra synd

stämningen var på topp! Under B&S och Hot Chip var det trångt varmt man blev nertrampade och puttad hit och dit. festival helt enkelt!

drycken dracks på "vår bänk" i parken vid området så vi hörde banden som spelade men inte såg dem. Jag var förvånad över att ingen polis var där. Det hade inte gått  i Linköping. Vinet smakade bra på fredagen. Lördagen hävde jag i mig det trots att det smakade skit, usch men för att vara vitt vin och lite gammalt så var det bra. Jag är tacksam över det!!

Ska helt klart åka på festival igen. Emmaboda nästa år var det ju tal om igår.


I dreamed a dream

Min dröm. Jag fyllde år och ingen uppvaktade mig. Mamma kom och väckte mig fast jag var hos pappa och sa grattis. Jag trodde eller var helt säker på att jag fyllde 18 men mamma förklarade att jag skulle bara fylla 17. jag blev jätteupprörd! Jag skulle ju fylla 18 och jag hade sagt det till alla. Hade jag gått omkring och trott att jag var 17 i ett helt år? Den frågan ställde jag mig själv i drömmen. Sen gick jag till bussen som skulle ta mig till skolan. Det regnade och jag höll på att missa bussen. Påvägen så gick jag förbi farmor och Ida och någon mer. Jag kom till busshållplatsen och jag ingen buss där inte- fan jag får lifta med någon tänkte jag. Så jag började  vifta och ropa på folk. Några invandrare som bara "glöm att du får åka med oss hora du får vänta på bussen såklart som andra!" Jaha jag väntade. Det kom en tjej och ja hon hade ljusblå ögonskugga och kom fram til´l mig och frågade varför jag inte hade några örhängen på mig. "Du som är så söööt!!" sa hon. Hon hade själv silvriga ringar. Vi började prata om popaganda. Hon skulle också dit. Och vi skulle absolut ses där. Sen gick vi på bussen.

Sen var jag på någon strand med Daniel och någon mer. Han ville röka och frågade om jag ville ha en cigg. Nej det ville jag inte men jag kunde göra honom sällskap.

Senare var jag hemma hos Sara B tror jag. Vi åt spagetti och köttfärsås och pratade om twilight. Det var något konstigt med hennes tak också.

Let's ruin Julie's birthday

Det är så lite tid kvar nu. Man kan nästan ta på det. Jag har lagt fram kläderna på soffan hittat min biljett delat upp vinet( dock har jag ingen 1,5L flaska!) skrivit en packningslista och bestämmt vad jag ska ha på mig på fredag och lämnart in ledighetsansökan! Pepp och ren lycka. Har dock en massa som jag måste fixa innan fredag:

  • ta ut pengar
  • köpa rakblad och raka benen
  • dela upp vinet
  • ställa vinet på kylning
  • bestämma vilken färg jag ska ha på nagellacket
  • måla naglarna
  • packa ner allt
  • ge Lilly packningen
  • köpa svarta strumpbyxor
  • peela kroppen så jag slipper den konstiga ojämna bruna färgen
  • göra historian
  • köpa någon blomma till de vi ska bo hos
  • ladda ipoden
  • bestämma om jag ska dela upp vinet i småflaskor och ha med en på tåget
  • frukost?

nej jag måste skriva om min dröm också som jag hade inatt för den var så knäpp. nytt inlägg om det?...ja!


PUBLICITY SEEKING ROCKERS

Vi ska tydligen till Turkiet nästa sommar. Mamma hade bokat en tvåveckorsresa dit vecka 25-27. trevligt!!! Hade en ovärd skoldag bara en lektion och så kommer alla mina måndagar att se ut. Hoppas att självdisiplinen är så pass bra att man går på den lektionen varje vecka.Åkte till gymet en sväg efter denna skoldag och ska övningsköra sen också. Mjukstart i skolan efter helgen skönt!

helgen ja den var grym. Lördagen och The ark! Sitter och lyssnar på dem och tänker tillbaka med glädje. Det är nog den bästa livekonserten på länge! Vilket drag vilken stämning vilken lycka!!! Hade ont i benen efteråt för att jag hoppade så mycket och vi stod på tredje raden!:) Är så upppeppad för popaganda tack vare The Ark. att jag sen kom till rececentrum och min buss skulle dröja 1.5 h och att jag fick cykla hem det var ingen big deal.

I drink to get thrilled

Igårkväll var jag på rix fm festival med Cecilia, Lilly Matilda hennes lillebror Sara och Linda. Det var trevligt folk men musiken var väl sådär. Mest pinsamt var ändå förbandet Ramsells som skulle göra ett försök att värma upp publiken och gjorde massa covers på Lady Gaga låtar som bara blev falskt och wailsoppa.

ikväll ska vi hem till Sara B på förfest för att sen se Amanda Jensen och The Ark. Innan det ska jag hinna äta något och titta på en kavaj på stan.

Panic panic

Måste komma på vad jag ska äta för mat eftersom att jag ska träffa Cecilia Lilly Matilda och hennes bror om mindre än två timmar. Verkar inte som att vi har någon mat hemma direkt. lite panik känner jag. Blir inte att dricka ngt ikväll spar det tills imorrn istället men pepp ändå! Kom hem vid tre och fick sedan ägna 20 minuter år att städa köksgolvet efter att gräddfilsburken åkte ut och skvätte över hela köket. Det är aådant som gör mig otroligt förbannad och påminner mig om hur klumpig jag är!


I bet you look good on the dancefloor

Lyssnar på the ark samtidigt som jag slår upp spanska ord och blir påmind om hur mycket spanska jag har hunnit glömma under lovet. Brorsan behöver hjälp med en uppstats på spanska och kommer då till mig. Känns sådär när han har med ord jag knappt minns och det känns inte som om jag är till någon större hjälp faktiskt. Om han får dåligt betyg på den där uppsatsen vet han i alla fall vem han ska skylla på;) Känns som om jag behöver repetera imperfekt och preteritum innan spanskan börjar, hittade även ett gammalt historiapapper med epokerna som jag berhöver repetera. Det är väl det jag ska roa mig med ikväll haha. kom just på att jag även behöver kolla busstider inför imorrnkväll och lördag. Och hälla ut halva jordens vatten ur mina tygskor!

Jag var ung när jag fann gud på ett dansgolv

  • Vi hade ett vanligt alkoholsnack på lunchen idag och jag kände att yes nu är vi tillbaka i det vanliga!!:)
  • vi fick sluta tidigare än planerat
  • jag hämtade drickan till helgen och det var mer än vad jag trodde:) även fixat till popaganda peppa!!!!
  • vi har sovmorron till 10 15 imorrn och minigolf hela dan
  • Snart är det helg!!!!:D

Jag är så mycket starkare nu, utan dig

Ska sova nu. Jag är sjukligt trött och vi har bara gått i skolan i två dagar och det är 54 dagar kvar tills höstlovet haha. Tränade lite med hantlar när jag kom hem eftersom att jag inte orkade gyma. Sen höll jag på att somna men jag höll mig vaken och läste lite. Har insett att jag måste gå upp vid halv sju imorrn usch! och att jag kanske borde prata om helgen med klassen.Vad sks vi göra och var och nollning hit och dit.Det blir nog bra.

Man gör inte så i det här landet

Skolstart idag då. Det gick bra, vi var ju bara där i ca två timmar inte ens det. Fick scemat och massa ándra papper. Angående scemat så är jag nöjd. Synd att klaga när man har sovmorron 3 dagar i veckan slutar halv två på fredagar och kanske bara har en lektion på måndagar! Mycket bättre schema än i ettan med andra ord. Dock är jag ändå lite avundsjuk på ettorna som har nollningen kvar! Det började tre nya personer i vår klass idag. Två minns jag namnet på den tredje var helt ny. Dock ingen tiopoängare nån av dem. Massa nya lärare ska vi få också. Och ny spanskagrupp:( jag trivdes i min gamla ju!

Efter skolan blev det spontanfika med Clara och Linnea. Trevligt! Har även kommit ihåg att ta ut penagar till skåpsnyckeln och min punktering på cykeln.

Men vad faan då!

jaha skolan börjar tydligen imorrn. Vad bra att jag har koll känner jag. Jag var bombsäker på att vi skulle börja på tisdag för det gjorde vi ju förra året, så jag går in på folkungas hemsida för att kolla om de hade lagt upp vårt schema men nej. Sen ser jag att det står att vi börjar klockan ett imorrn i aulan. Och jag bara what a fuck! vi ska ju börja på tisdag!!! åh jag trodde att jag skulle vara ledig imorrn med, jag som skulle gå till gymet och njuta av en sista dag av ledighet. Det känns som att jag har blivit bestulen på pengar mitt framför mina ögon. Så snopen är jag. Men tur att jag gick in och kollade hade ju just varit snyggt att börja med att missa den första skoldagen;) Och nu har jag söndagsångest också!

Vi ska bara leva klart

  • träningsvärk i axlar och armar
  • trött och vaknade precis efter att ha somnat till
  • läser min åttonde bok "En god människa" av Nick Hornby
  • vet fortfarande inte hur jag ska gör med håret
  • undrar när schemat för hösten ska komma upp på folkungas hemsida
  • är osocial och trivs med det
  • vill ha en svart kavaj
  • lyssnar på Lars w

 


En god människa

Har börjat lyssna på lite ny musik såhär sista veckan på lovet. Det hela började med att jag började titta igenom mina gamla okej tidningar och kollade på skivor som de somde hade rescenrerat i tidningarna. Så nu har jag lite ny bra musik på spotify och jag gillar att jag har hittat så mkt bra svensk musik!!! Det är trots allt något speciellt med att lyssna på texter på sitt eget språk.

Jag ger dig inte min morgon och inte min dag
du får nått så mycket bättre, du får hela jävla jag
Hela underbara, unika jag inte något så fjuttigt som en morgon och en dag - Lasse lindh "Svenska Hjärtan"


I hela mitt liv har jag väntat på livet
Jag har längtat efter någon att längta till
Och jag var ung när jag fann Gud på ett dansgolv
En stadig puls som hackade sig in - Kristian Anttila "smutser"


Ibland vill man inte gärna gå in
fast regnet öser ner
Ibland vill man hellre sitta kvar
Och skratta högt där döden ser - Jacob Hellman "Vackert väder"


when you say nothing at all

Norrköping imorrn. Sen får jag se om jag vill gå till solariet med klara någon dag har inte bestämmt mig än. Kanske färga håret rött. Övningsköra. Förbereda mig mentalt för att skolan drar igång nästa vecka. Gå ut och springa kanske.Och idag har jag läst ut min sjunde bok detta lov "Linda, som i Lindamordet" av Leif GW Persson. Sen har jag lyssnat på gamla schlagerskivor och ätit pannkakor.

Ska vi skriva en ny bibel med tio nya budord?

Jag går igenom en kris på sätt och vis. Jag reser tillbaka i tiden utan tidsmaskin jag blir yngre fast tiden går framåt och jag åldras för var dag som går. Det är vinter och kallt och jag har precis köpt nya vinterstövlar och snart är det nyår. Fast utanför är det sommar och regn och snart är jag vuxen. Min barndom är närmare än min artonårsdag, fast det är nio månader kvar tills det ena och tio år sen det andra. Det är ju jag på alla bilderna och jag som har skrivit all den där texten som fyller sidorna i de gamla dagböckerna. Fast det är ändå inte jag. Det är inte jag i det lockiga blonda håret, det är inte jag som har bestämmt mig för att bli fotograf när jag blir större. Det är inte jag som har kort kort hår och gräsligt fula blommiga plagg. Fast det är ju jag. Det har varit jag hela tiden och kommer alltid att vara jag. Jag fast ett annat jag.


When I was younger

Sitter och har värsta koffeinkicken någonsin tror jag. Fy!!! Jag kan inte sitta still och vet inte riktigt vad jag ska göra, det bästa vore att hoppa i träningskläderna och springa en runda men eftersom det är min tur att laga mat ikväll så måste jag göra det istället. Och hur ska det gå med detta rastlösa humör.

städade igår och hittade lite gamla dagböcker och "Min egen bok" bok där jag hade skrivit vad jag ville bli när jag blev stor vilka mina hemligheter var, vad jag skulle göra om 10 år etc lite kul att läsa såhär 3-4 år senare när man kan se tillbaka och stundvis skratta och stundvis tycka synd om sitt 14 åriga jag. Hittade även en lista på vad jag har gjort i mitt liv. Kan ju tillägga en del saker på den listan nu om vi säger så.

Jag skulle gärna gå och hålla och ha sönder henns hand

Sista jobbdagen idag!!!! sen ledig en vecka och sen så börjar skolan igen. Den här sommaren har gått så otroligt fort. Visst det brukar jag säga efter alla sommrar men den här sommaren HAR det verkligen gått fort!!! Kanske för att jag har jobbat i fyra veckor.Hm undrar vad man ska göra sista veckan nu då. Körlektion imorrn förmiddag och lite gymbesök men sen har jag ingen aning. Det verkade ju som om partyveckan man hade sett fram emot hela lovet inte blev av!!! suck!

Jag begär krig mot getingarna

Ska strax gå ut och äta på restaurang med familjen,eller med mamma och Michael i alla fall. Bror min är på fotbollscup. Har jobbat idag och ska göra det imorrn och på söndag också men sen är det färdigjobbat. Undrar bara lite över när jag ska få min lön och hur mycket jag egentligen har lyckats jobba ihop, runt 4000 tror jag, inte fel inte! Övningskörde idag med och det känns på något sätt som att jag kommer ta mitt körkort när jag har åldern inne riktigt nice!

nya band till popaganda såg jag igår. Det där bandet First aid kit var ju riktigt bra och de andra har jag inte lyssnat så mkt på men det kanske är dags att på allvar börja lära sig lite texter

I´m still the same, just in a different way

Jag har funderat på två saker.

fundering 1 behöver jag klippa mig? Jag klippte mig senast i April vad jag vet och det är ju bara fyra månader sen. Jag kanske normalt klipper 1-2 ggr om året. Jag skulle bara toppa lite och klippa upp om jag nu skulle gå till frisören så det kanske är onödigt. Sen så var det det här med vilken färg jag ska ha på håret. Det är lite lockande att testa att färga rött. Har ju velat det sen jag var tolv kanske och livet går ju fort så kanske dags att testa nu. Men man ska ju färga håret rött på hösten har jag hört då kanske i oktober november och vad ska jag ha för hårfärg tills dess? Den lite brun blonda som jag har nu eller den mörkbruna jag hade tidigare i år? Varför vet jag aldrig vad jag vill!!??
 
fundering 2 Om det är svårt för alla yrkeskategorier har svårt att ta lunch när de hade tänkt. Idag stod jag och Sofia på jobbet och pratade om att så fort man tar lunch så ska alla komma och köpa ngt av en i kiosken. Vi stod där och hade faktiskt tagit lunch och stod och pratade om detta fenomen(om man kan kalla det så) och vad tror ni händer.Jo självklart är det en familj som kommer och vill köpa glass just då. Och då hade det varit lugnt ett tag. Så typiskt!!! Och det är inte första ggn detta händer.Undrar om det är såhär på alla jobb. " Vad säger ni ska vi ta lunch så vi får något gjort och får jobba lite" typ.


Another rainy day

Det regnar ute. Det har det gjort i flera dagar nu  gud vad less jag är på det!!! Ska jobba på onsdag - söndag så jag hoppas att det är fint väder då för om det regnar så är kiosken stängd och då får jag jobba en annan vecka istället och det har jag verkligen ingen lust med. usch .....imorrn blir det gymet. Har inte tränat på flera dagar dåligt av mig! jag är festsugen!! grymt festsugen ska nog höra av mig till Sandra och fråga om vi skulle dra ihop ngt. Haha jag är inte en sån som drar ihop ngt i vanliga fall men jaja vill man parta så vill man:) Jag har bloggtorka märker jag.bla bla bla vilket tråkigt inlägg detta är jag packar upp min väska nu ist

RSS 2.0