Jag borde göra så mkt som jag aldrig gör

jaha känner mig så otroligt hängig och svag just nu. kanske för att yogan idag var jobbigare än väntat. hoppas bara att jag inte håller på att bli sjuk!!! skulle vara så typiskt lagom till lovet;)
naturkunskapsprovet kändes bra. bättre än väntat och definitivt bättre än det förra provet. nu ska jag gå till bussen och min underbara oboelektion(stark ironi!!) ska kanske kolla in "anna anka söker assistent" på tv3 klockan 20 00 ikväll.känns som om det är ett program jag kommer älska att hata dessutom verkar det ju inte vara ngt grey's anathomy ikväll av ngn j*vla anledning som jag inte förstår!!

Jag går gärna vilse just inatt

ska plugga naturkunskap nu. får se hur länge jag pluggar, kanske högst 20 min. pluggade ju faktiskt med Sandra på hålet idag:D duktiga vi är:) ska kolla när vi börjar imorrn oxå och kanske leta upp bra bloggrubriker eller fylla på min lista med saker jag måste bli bättre på. får se vad jag känner för.

I'm not ready to make nice,not ready to back down

jaha jag trodde att detta skulle bli en bra dag när jag gick upp i morse och kände mig utvilad för försts gången på länge, men så bra blev den inte. kom till skolan och kände mig bakis, fast jag inte hade druckit på typ en vecka minst. hade iaf ingen lust att vara i skolan. fick tillbaka mitt test np i engelska och som jag väntade mig så hade det inte gått så bra. det var en uppgift som jag hade dåligt på och det drog ner hela provet fick iaf mvg- på muntliga eng np:D

hade långt hål då vi övade på ensamblelåtarna och det gick väl sådär, sen kör och vi började sjunga en ny rolig och svängig låt så det var bra. sen skulle jag ha tränat men åkte istället till ikea och kollade på en hörnsofa och tog hem ett tapetprov till mitt nya rum. mamma och hennes sambo flyttade nämligen idag:D

Nu BORDE jag verkligen plugga!!!

Bakfulla Borgmästaren Bakar Blåbärsmuffins

Det är ju fredag imorrn!!! jisses vad denna vecka har gått fort! inte mig emot direkt;) men vårt schema har nog aldrig varit så slappt denna vecka, undrar hur många lektioner som jag inte haft denna vecka pga att de blivit inställda- räknar och kommer fram till 7 st lektioner! shit

Jag har kommit på en grej idag.(eller idag och idag) Jag slösar bort min tid på att klaga. Jag sitter alltid och säger att jag har så ont om tid och så mkt att göra och att jag har svårt att hinna med allt. ändå sitter jag och klagar bort mestadels av tiden. som nu tex när jag klagar på mig själv för att jag klagar! herregud alltså...


Mitt sista hopp var att synas att bli sedd

jaha måste verkligen plugga till något himla läxförhör om ergonomi som vi ska ha imorrn. roligt värre. Annars har den här dagen varit bra bästa denna vecka. det gick bra på utvsamtalet och på spanskaprovet. och det är ju grey's anathomy strax oxå!!! och det är ingen svenska eller engelska imorrn heller:)


Du var aldrig rädd för de som kallat mig "en skada redan skedd"

det var väldigt onödigt att gå upp i morse. jag kunde lika gärna ha legat kvar i sängen med det varma täcket tätt intill mig. nu gjorde jag ju inte det. jag gick upp och tog mig till skolan. hade historia och mentorstid sen var estetiska verksamheten inställd så jag slutade klockan tio:D skulle prata med syv om mitt iv valsproblem men hon var såklart inte där! var är folk när man behöver dem egentligen?! kom hem åt nudlar och såg att regnet vräker ner utanför fönstret och sen kollade jag min mail och såg att syv hade svarat och tydligen så ska inte trafikantutbildningen vara nästa läsår och mitt reservval servering A som jag så hemskt gärna ville gå är full!!!!!!jaha vad ska jag nu gå då???!!! ååh hatar iv valen. och allting bara krånglar just nu...suck prov imorrn oxå.

i morgon blir idag igår

jaha vad ska jag skriva om idag då... dagen blev bättre än vad jag trodde att den skulle bli imorse. och det känns som om jag har lärt mig lite om verkligheten blA BLA BLA jag har pluggat spanska massor oxå så det känns rätt lugnt till provet på onsdag. ser fram emot hollywoodfruar och boston tea party som vanligt på måndagar. skönt att något är som vanligt. sen ska jag försöka ta itu med problemet om mitt iv imorrn jippi( stark ironi)

I'm making the same mistake again

sitter i mormors vardagsrum och försöker att koncentrera mig på alla spanska verbböjningar, det går sådär om jag ska va ärlig. har iaf gjort svenskan o engelskan. känns som att det är jättemkt att göra några veckor framöver massa prov och läxo varje vecka. så fort man har pluggat till ett prov och har haft det provet så måste man börja plugga till nästa prov. usch!!!fast det är ju inte jättelångt kvar tills påsklovet och igår köpte jag massa nya kläder så jag är glad!klassåterträff ikväll oxå, ska bli spännande:)

It's a silly time to learn to swim when you start to drown

ska plugga lite historia sen och kolla vad jag ska ha med mig till mormor dit vi åker imorrn och kommer hem på söndag. bestämmde mig för att gå på återträffen med gammla klassen på söndag men jag tänker inte äta en beffé för 200 kr iaf!!där går gränsen. ska även börja packa ner mina saker i flyttkartongerna. för er som inte vet det ska mamma och hennes sambo flytta in till stan!! äntligen kommer jag in till stan:D vi ska bo mitt emot katedral så jag kan börja gå hem på hålen jippi!!! vi flyttar 1 April

It started out with a kiss, how did it end up like this?

jaha konserten vi hade ikväll med muskiprofilare + estetare sög!! eller det var vi som var så dåliga !! usch vår låt var tråkig och det lät mesigt och ingen kunde sin stämma inklusive mig själv.
hoppas på sovmorron imorrn och på att få sluta en timme tidigare. måste verkligen plugga historia tills fredag och sedan spanska och svenska i helgen.

den stora frågan nu är om jag ska gå på klassträffen med gammla klassen på söndag. Hmm...


I know a place that we can go to, a place where none knows you they won't know who we are

  • ÅH jag är på toppenhumör!!!!!!!!!:) jag trodde inte att den här dagen skulle bli SÅHÄR BRA! vi hade matteprov i aulan och det gick bra, eller det kändes helt okej efteråt. sen hade vi musik sen spelade vi tp på hålet och sista lektionen blev inställd så jag slutade vid 14 20:) jippi!!! och solen skiner och det är riktigt varmt ute! men det bästa var nog ändå när jag loggade in på facebook och hade fått en evenemangsinbjudande till någon gymnasiefest nästa fredag! gud sånt gör en ju inte ledsen direkt:)

    måste göra en fem positiva grejer med idag lista
  • det gick bra på provet
  • vi fick sluta tidigare än vi skulle
  • solen skiner
  • vi har sovmorron till 11 30 imorrn
  • FEST NÄSTA FREDAG!!!!

dagens outfit?

TYCKER NI MINA FÅ LÄSARE ATT JAG SKA BÖRJA MED DAGENS OUTFIT??? FICK EN KOMMENTAR OM DET OCH VILL HÖRA VAD NI TYCKER?:)

How says I can't get stoned me and my house alone

  • gick upp och fick stressa lite för jag sörsov mig
  • hade engelska
  • hade svenska
  • engelska igen
  • lunch
  • håltimme sjön igenom låtarna till konserten på onsdagkväll snackade lite om i fredags och pluggade matte till provet imorrn
  • hade kör
  • åkte och tränade
  • hem och käka

och nu ska jag plugga lite matte och sen hollywoodfruar:D


Är det jobbigt att tiden går och man blir äldre eller kul att va med

kvällen igår var bra. och jag fick lite att tänka på. jag ska skriva av mig i ett worddokment. jag kommer inte glömma denna kväll någonsin! min klass är så bäst:D och idag vid halv nio när jag gick upp sken solen och jag bestämmde mig för att nu är det verkligen vår så idag har jag dissat min vinterkappa och börjat använda min skinnjacka och såklart solglasögonen:D


if I told you things I do now told what I´ve become would you go along with someone like me?

jaha så fort man tror att skaer och ting har löst sig så dyker det alltid upp något nytt problem. jaja det löser sig det vet jag. just nu så är jag tröttare än tröttast och skulle kunna somna bums men det har jag inte tid med. jag måste plugga och lösa imorrn kväll först!

måla naglarna är något för konstnärer

  • gick upp 12 00
  • åt frukost
  • fixade iordnig mig och satte mig och pluggade
  • plugg plugg plugg
  • åt lunch fiskpinnar och ris det var inte igår
  • peppar kent!!!!

Jag är så rädd att sluta i ett gathörn

ska tillbaka till skolan sen till 14 10 och ha kör sen ska jag och brorsan köpa ngn present till mamma som fyller år imorrn och jag kommer säkerligen att spendera lite pengar på en skjorta på H&M om vi går in där. det är fan en drog att gå in på H&M!!! nu ska jag iaf försöka hitta en nyhet till engelskan på torsdag. jag hatar att stå inför klassen och berätta om saker. och nu är det en nyhet på engelska till råga på allt!!!! jag säger bara en sak I'm going to die!!!


Tänk om jag ångrar mig, och sen ångrar mig igen

jaha lördag idag då!:) inte fel alls att vara ledig och solen skiner för fullt ute så jag är på bra humör. kanske därför jag har på mig mina nya hängslen, för att fira mitt humör eller nåt. ska ta tag i labbrapporten snart tror jag och även kolla på alla dessa verbböjningar i spanskan.

jag svarar på ett språk jag inte kan och kommer undan med en varning och du du är alltid suverän

SÅ HIMLA SKÖNT ATT HA SO SEMINARIET ÖVERSTÖCKAT!!!!!!!!!!!!ja det där seminariumet har stressat upp mig något otroligt, jag har varit orolig för det sen vi fick häftet vi skulle läsa tills idag. men det var ju inte alls så allvarligt som jag trodde, stressade upp mig i onödan som vanligt;).


ljudet från blinkersen i bilen gör mig trött

jaha tisdag idag då. har aldrig varit min favodag och kommer kanske aldrig att bli det heller men idag har varit en helt okej dag. fick tillbaka ett läxförhör och en tidslinje på historian båda med bra kommentarer!:) sen gick det bra på musiken oxå och på matten iaf första lektionen.

sovmorron imorrn oxå:)

forever young I wanna be forever young

jaha då är bussjävlarna inställda IGEN då!!!!!!!!! jag fattar inte att detta händer jag menar vi har ju varit med om vinter förut här i Sverige så de borde ju har rustat bussar och dylikt så att de klarar av vårat vinterväder.
jag stog vid tinnerbäcksbadet vid fem idag efter att ha tränat. skulle ta bussen hem och ser på den här tidtavlan att det är 11 min kvar tills bussen ska komma, jag reagerade lite på att det ens var uppskrivet när det var så många min kvar. hörde två st stå och prata och säga att all trafik var inställd så det var bara att börja gå hem. blev som tur var hämtad av pappa vid berga så jag slapp gå hela vägen men ändå!! får se om jag tar mig till skolan imorrn;)


så färdigklagat:D ska ta tag i pluggandet nu

RSS 2.0