hej svejs:)

har kommit hem igen!!!
var på stan med karin idag kul att träffa henne det var ju flera månader sen sist.
sen gymmet och nu plugga lite till so:n vi ska ha prov på efter lovet.

imorrn blir det att vara med malin hörde att hennes mobil hade blivit stulen så jag hoppas hon svarar på hemtelen

take care

hej

hej sitter i skolan nu har rast. jag fick ett sms idag av ngn okänd person. den skrev so log suckers och en pusssmile. jag blev såklart nyfiken på vem det var så jag gick till en dator för att kolla upp nummret. det var ngn peter karlsson. sen senare fick cicci samma sms. då började vi undra. sen fick vi reda på att det var sara i vår klass. sara karlsson nummret stod säkert på hennes pappa!!! hahaha gud vad jag kändemig korkad;)

jaja idag är det fredag och sen lov!!! ska dra till örbro idag sen till mormor och jag kommer hem på ons
hör av er om ni vill ses!!

teater

hej hoppas allt är bra med er!!! själv mår jag bara bra. jag håller på att plugga lite engelska. text o glosor i läxa som vanligt.

imorrn ska vi på teater med alla som går sam musik i min klass. ska inte bli sådär jättekul om jag ska vara ärlig det är på kvällen och jag kommer att komma hem vid tio. dessutom har jag ganska dåliga teaterminnen från elsas hus. får hoppas att denna pjäs är bättre än kladdet!!!

tja

sitter och håller på att spela ett väldigt jobbigt spel på internet. man behöver verkligen tänka allt vad man har för att lösa banan och gå vidare till nästa. ska bara va hemma ikväll eftersom det ju inte blev ngn filmkväll eller något annat heller  alla var ju så upptagna just ikväll- jaja så kan det va ibland.

imorrn ska jag iaf plugga lite och övningsköra

tace care


sahara hotnights:)


 
fredag imorrn!!!

RSS 2.0