känn ingen sorg....

jaha ännu en måndag var det idag då. veckorna går så sjukt fort!!! Man hinner nästan inte blinka så har en hel vecka gått, men det är kul när det går fort för då är det snart jul!!! idag har jag varit och köpt en lucialinne till våra julkonserter och även en julklapp och i alla butiker så har de julpynt och spelar julmusik:)

vill ha jul nu lov och mys och skumtomtar in my heart<3

seg

hej sitter här vid datorn nu igen. ska faktiskt plugga det är därför jag sitter här. fast nu har jag ju gjort en massa annat istället typ bloggen och facebook. ska vänta på att de i min grupp på projektarbetet ska skicka sin fakta till mig så ska jag sätta igång och jobba!!!..fast egentligen har jag ingen direkt lust

trött

hej hej!!!
nu är det slut på studiedagarna så imorrn blir det skola igen. just nu sitter jag och lyssnar på kents vals för satan den äger!!! snart grey's anathomy oxå:)

fredag!!!

idag är det som sagt var fredag ingen har väl undgått det!
ska ha lite kompisar över till mig ikväll malin isa marika och anton var de som kunde komma så det ska bli kul att träffa dem!!! blir mkt snack och bål och kanske film oxå får se...

take care!!!!

hej

sitter och lyssnar på kent och är allmänt seg!!!
ska slappa lite nu och sen får vi se jag borde plugga lite matte och läsa i min bok till svenskan men vi får se.

take care!!!
btw jag har varit på berzan för första ggn idag. gjorde so intervju och då gick vi dit och då träffade jag linnea:) var sjukt länge sen

fredag!!!

idag är jag frisk igen och var tillbax i skolan. vi var på universitetet och lyssnade på en tjej som pratade om olika söksidor mkt ovärt besök!!!
sen var det tillbaka till de vanliga lektionerna. sen hem och fika och nu sitter jag här och jag ska bara vara hemma ikväll blir tacos o idol!!

 

 

 vals för satan KENT!!!

sjuk:(

har varit hemma med feber och halsont i tre dagar nu och det kanske inte låter så mkt men det känns som en evighet!!!! man blir så otroligt uttråkad och det händer ingenting.
har sovit ätit kollat på tv suttit vid datorn. och man tröttnar på det efter tre dagar.

som det ser ut nu så är det osäkert om jag kan gå till skolan imorrn för jag har fortfarande lite feber. suck!! kul fredag lixom jaja. jag kommer bli frisk snart!!!( hoppas hoppas)

sköt om er!!!

förta dan

hej
första dagen i skolan är avklarad och den var inte såg seg som jag trodde att den skulle vara. lite roliga besked oxå mvg på spanskaprovet och vi ska ha fest med klassen för faddrarna på fredag:)

imorrn är det konsert med orkestern i vår aula och därför ska jag nog öva igenom låtarna sen. annars blir det att bara ta det lugnt ikväll.

RSS 2.0