Hon har förfört och förstört mig

Har duschat nästan varje dag den senaste veckan för jag har känt mig så äcklig eller ofräsch för att jag är förkyld och för att jag har haft mens. Jag känner mig jämt lite små ofräsch då så då duschar jag och smörjer in mig i min papayakräm så känns det lite bättre! I alla fall så duschade jag imorse med och kom på att det här med att duscha är underskattat i alla fall av mig. Det är ofta som jag bara tvättar håret över badkarskanten istället för att ta en dusch. Men ska nog börja ta en dusch istället där är ju sönt att stå där och låta det varma vattnet sippra ner över kroppen. Bra sätt att vakna på en tidig morgon också!

Idag så ska jag slöa som jag har gjort alla andra dagar denna helg. Jag gillar att det låter som att jag är i målbrottet när jag pratar och undrar hur det ska gå på vår luciarep imorrnkväll. Ska läsa lite i min engelskabok också  som jag började förstå handlingen av igår.


Se men inte...

Då har man gått och blivit förkyld lagom till lovet då, känns sådär jag blir så trött när jag är förkyld och ynklig som ett litet barn och tycker synd om mig själv och sånt är bara patetiskt!
Svenskaprov idag då, gick helt okej men mvg frågan var otroligt svår eller så var det jag som missförstod den.
Imorrn bara en lektion geografiläraren är borta och katja lyckade ju vara lite försående och gav oss ledigt från spanskan- vi ser ju trots allt bara på film.

Världen genom ett bussfönster

Idag kunde jag ha varit hemma och jobbat med grupparbetet i engelska( de andra kollade på pocahontas) men jag gick till skolan och skrev lite på det. Sen mentorstid och lunch sen ett gympass. Nu har jag ägnat mig åt lite småfix satt ipoden och mobilen på laddning, bokat av körlektionen den 7 dec, kollat kläder tills imorrn insett att jag har historia att läsa tills imorrn och svenskaplugg.

Bestämmde mig i morse (då jag frös och bytte till vintertäcke i sängen) att nu är bussäsongen här så nu tänker jag inte cykla till skolan förrens i vår igen. Tur att man har skolbusskort så man slipper betala resan själv:) och igår var det exakt två månader kvar tills julafton kom jag precis på.


Well well cykelställ

Dagens frågetecken

  • När ska Håkans nya album komma på spotify? Vill ju lyssna ju
  • Vad det är som gör att jag inte kan lyssna på Bo kaspers orkesters nya album New Orleans?
  •  Min brorsas sms singnal är sjukt lik en låt som varken minns Artist/ grupp eller låttitel på jag vill veta vad den heter!
  •  Varför jag är så hårig? Allvarligt talat om jag inte rakar mina armar är det som värsta pälsen och nej sånt är inte snyggt( detta gör att jag ett antal gånger undrat om jag kanske är född i fel kön, och inser att vi härstammar från aporna, haha)

 


Don't let your white dress wear you out

Jag kom på en grej när jag kom hem idag och stod och fixade mina skor(impregnerade, tog på skokräm putsade etc) hur mycket roligare det är att gör saker om man inte först måste höra en massa tjat om det. Ta till exempel det här med att fixa med sina skor, det tyckte jag var jättejobbigt förra året och klagade massa varje gång och tog nästan aldrig tag i "fixandet" för att pappa var på mig och tjatade hela tiden. Så är det med nästan allt plocka ur diskmaskinen gjorde jag idag självmant för att jag såg att det behövdes och ingen annan var hemma. Jag hade så inte gjort det bara sådär om jag hade blivit tillsagt att göra det. Sen tror jag också på det här med att man bara ska göra saken så man har det gjort och inte går runt och tänker "jag måste göra det sen jag måste göra det sen" bara gör det!

 

två prov idag skönt att det är avklarat nu väntar svenskaprov nästa vecka sen LOV!:)


Åh leker ni kärlek, får jag vara med?

ska kolla powepointen till geografiprovet och sedan läsa sidorna om istiden och nordens bergshistoria igen och kolla de sista glosorna till spanskan och sen får det vara nog! Tror inte att man ska panikplugga kvällen innan, känns bara som att det rör till allt. Huvudvärken som jag har haft iprincip hela dagen har inte gått över än, tog en dusch förut och trodde det skulle hjälpa men nej ska äta glass sen kanske hjälper det haha. Annars kan man ju göra som vanliga människor och ta en huvudvärkstablett men jag är ju inte som vanliga människor så jag gör inte det, utan jag väntar tills den går över av sig självt.

Stör det dig att det går bra för mig just nu?!

pust, suck stön intensiv dag idag. Kom hem och åt senaste kvällsmaten på länge vid tjugo i tio! tåls att lägga till att jag inte hade ätit sen skollunchen vid tolv. Hann inte hem från skolan innan luciaträninngen. Så kommer man dit vid 19 15 och tänker att vi ska väl öva som förra veckan till 20 30 så kanske jag hinner hem  lagom till grey's och mat framför tv:n för att sen plugga innan man stupar i säng. Men inte det jag kommer dit får veta att vi skulle träna till halv tio(!) och kommer hem missar grey's och tänker inte plugga utan stupa direkt i säng!

Har fått skolfotona nu och ja....jag är mållös på ett dåligt sätt. Det bästa är iaf nycklarna haha

Som en likblek soldat

Jag vill också få skolfotona! Alla pratar om hur de blev på dem men jag har inte ens sett dem, orättvist!
Kom hem för ett tag sen och fick "milk and toast and honey"på hjärnan och bestämmde mig för att ta just det till mellanmål, synd bara att vi bara hade honung med citronsmak. det föll inte mig i smaken.
Nu plugg!

En person gör inte sommaren, men två gör vintern mindre kall

Dygnet borde ha mer än 24 timmar man hiner ju inte med allt man ska göra! tycker at det är lite mycket nu och mer blir det. Har bokat tre körlektioner idag och när jag kom hem insåg jag att jag är tvungen att boka av en. Jag har också skrivit in samtliga jul och luciakonserter i min kalender och insett att det är en del. Vecka 49 och 50 är det fullproppat. Nu ska jag läsa historia och geografi och sen så kanske man ska börja på spanskan också hoppas på att det inte är ett svårt prov!


Mordet...sju år senare

Har precis kommit hem från mormor. Ska snart äta och sen blir det plugg. kulliv.com  känns som att det enda jag gör är att plugga eller repa med lucia. Det andra betydligt roligare än de första! Längtar tills bilderna på oss kommer i corren, hoppas de blev bra!

ikväll visar kalla fakta en dokumentär om Anna Lind, det var sju år sedan hon blev mördad och nu ska de undersöka om läkarna verkligen gjorde rätt. Om hon kanske skulle haft en chans att överleva ändå.
Jag blev lite upprörd när jag såg detta, jag menar det är sju år sedan och det är ju ingenting man kan gör anågot åt nu. Dessutom så tycker jag synd om hennes två barn som både misst sin mamma och pappa. Vill de efter sju år när de kanske äntligen lärt sig att leva med det som hände, veta att man kunde ha hjälpt Anna Lind mer?
jag tänker i alla fall se på programet kan ju vara något intressant.

Så är det

Ska strax till skolan. Två lektioner sen lunch och därefter ett träningspass. Sen blir det att skynda hem och plugga massa till engelskaprovet vi ska ha på torsdag som någon inte ens har öppnat böckerna till, bra där!

Vin kvinnor och sång

sen sist

  • jag kom med i linköpings luciatåg och idag såg jag vilka de andra kandidaterna är. Några bekanta ansikten bla Elise i min klass, vad är oddsen?
  • Jag har gjort alla instuderingsfrågor till både geografin och samhällskunskapen. Grämer mig dock över att jag inte tog hem engelskaboken.

 

  •  Jag måste göra upp en budget. Har bestämmt mig för att jag inte ska köpa något mer denna månad. Jag utbrast när jag kom hem häromdagen att jag vet inte vad jag gör av mina pengar varpå mamma svarar "vin , kvinnor och sång"  undrar vad hon menar med det

Jag har varit på teater. Kände mig sjukt kulturell och teatern var bra. "Beyond therapy" synd att det var en komedi dock, hade gärna sett något djupt jag kunde sönderanalyserat efteråt. Det bästa var ändå när den ena mannen som var bisexuell sa att han trodde att alla föds bisexuella. "om man skulle ta med ett barn till ett swingersparty skulle de kunna välja både en tjej och en kille" Jag kan inget annat än att hålla med. 



 

 


 




Romantik i höstens alla färger

Effektiv pluggdag idag. Känns ändå som att det är massa plugg kvar. Och igår fick jag ångest och kände att jag måste hålla hårdare i mina pengar. Inga fler impulsköp denna månad inte! Snart är det ju dags att köpa julklappar och då är det ju bäst att inte plånboken gapar tom. Detta har jag gjort idag

  • pluggat matte
  • läst i svenskaböckerna
  • kollat spanskan
  • gjort några frågor till samhällskunskapen
  • ätit nudlar
  • promenerat i höstsolen
  • druckit kaffe och ätit knäckebröd
  • lyssnat på roxette
  • kollat på tv

Anyone who ever stood in the light needs no explaining

Värsta motvinden någonsin idag när jag skulle hem. min halsduk flög ur cykelkorgen och när jag stannade och parkareade cykeln för att jag skulle hämta halsduken så vippade hela cykeln. Anledning De många skolböckerna jag var tvungen att ta hem. Fick reda på idag att vi ska ha ett prov i veckan fram tills höstlovet. Med andra ord kommer jag verkligen förtjäna lovet. Annars har jag hunnit med ganska mycket idag. Fixat med de nya skorna jag köpte i fredags så nu blänker de lite mer och läst hela kambodjahäftet gjort lite spanska nu geografi sen matte och imorrn så är det jag som är hemma från skolan för att plugga. Hade ju bara en lektion imorrn och pappsen var snäll och sjukanmälde mig från den.  Ikväll blir det kanelbullar!:)


Så kan det gå

Matten ta kål på mig. Jag tror dock att jag fattar lite mer nu än förut. Hoppas på ett g på provet då blir jag riktigt glad! Annars har jag varit ute i det fina höstvädret idag och försökt läsa lite till i historiahäftet eventuellt lite till pluggande senare ikväll. Nu så skäms jag mest över vissa bilder på mig sen i fredags. Hoppas de tas bort omgående

Påminn mig senare

Klockan är bara lite över nio och jag är ändå vaken. Vaken och sjukt bakis. Torr i munnen som attan yr i huvudet och kan knappt stå upprätt. det där med att inte äta så mycket innan man super var nog inget för mig. Annars så var gårdagen bra! Försöker pussla ihop lite nu. Idag blir det kanske stan med Malin gymet tror jag att jag skippar kanske tar det imorrn istället.

RSS 2.0