update fran grekland!!!

hej hej allihopa!!!!
det var ett tag sen sist. jag ar i grekland nu och har ar allt mkt bra!!! jag sitter pa ett internetcafe i narheten av vart hotell nu och blickar ut over ha hittade lite svet, det ar turkost och jattefint!!!! jag har varit har i eksakt en vecka idag och jag stormtrivs verkligen. havet och poolen ar jattevarmt och skont och det ar sakert 40 grader i luften nar det ar som varmast:)
igar var vi inne i rhodos stad och gick i affarer jag hittade en snygg top och vaska pa zara men jag kopte inget eftersom jag vill kolla i lite mer affarer i gammla stan forst.  annars har jag bestallt escadas nya parfym ocean launge till hemresan och mascara maxfactor masterpiece max me like:):)

ni far ha det toppenbra i sverige tills vi ses om en vecka och tva dager!!!!

glass

hej:)
tänkte bara säga att jag testade den nya magnumglassen igår. det finns två nya och jag testade den som heter chocolate temptation. det är chokladglass med brownibitar och lite vanilj inuti och ngra små bitar som kan vara vit choklad. magnum är min favoritglass och jag gillar den jättemkt, men denna gång blev jag besviken. den kostade 22 kr och det var den inte värd. den var liten och inget speciell:( den smakade nästan inget.
jag rekomenderar magnumglassen med vit chokladövergrag och jordguddsylt inuti den är mkt godare och billigare!!! strawberry white heter den.


diss :(                                                                 hiss:) mmm!!

bio

he hej. idag har jag bara varit hemma och tagit det lungt. kan vara skönt att göra det ibland. njuta av att inte göra ngt alls lixom. ska sitta här vid datorn ett tag nu och sen vi femtiden ska jag åka hem till malin. vi ska äta mat hos henne och sedan drar vi ner till stan och går på bio. vi ska se brüno. den verkade bra och rolig på trailern men efter att ha snackat lite med clara om den så verkar det mer vara en porrfilm med lite humor, jaja vi får se vad vi tycker om den. det ska bli kul att bara hitta på ngt.


skrivr kanske ett inlägg ikväll efter bion annars ha det bra tills vi ses och hörs!!!:)




hemma igen

nu är jag hemma i linköping igen. det är riktigt skönt att vara tillbaka. jag har ju varit på landet och på åland och badat och haft det skönt, så jag har absolut inte haft det dåligt men det är skönt att komma hem igen. till min dator mitt rum och mina vänner!!!<333 Dock kommer jag inte stanna så länge här. Redan på måndag åker jag härifrån igen faktiskt. Då blir det först till mormor och på onsdag åker vi direkt därifrån till arlanda och planet till GREKLAND!!! TVÅ VECKOR!!! SÅ JÄVLA UNDERBART:):):) jag kanske sätter mig på ngt internetcafé där och skriver ngra inlägg vi får se.

ha det gött !!



 RHODOS!!!!!!!

godmorron!

godmorron alla pigga och glada( och förstås alla trötta och slöa oxå:)) nu sitter jag här vid datorn och känner mig lite halvseg faktiskt. vädret verkar inte vara någon jättehit i dag så ni kanske undrar varför jag är uppe så här tidigt( tjugo i tio är tidigt för mig;)) jag vaknade av att pappa pratade med ngn tandläkare i telefonen (hans tand har spruckit) vid klockan nio så jag gick upp och tog en dusch. nu ska jag sitta här vid datorn ett tag till sedan blir det att äta lite frukost och åka till landet.

fem veckor kvar av sommarlovet och jag ska bara vara hemma 13 dagar på de veckorna. två veckor i grekland fyra dagar på läger med orkestern och nu landet till fredag eller lördag.

ta hand om er och ha fem riktigt bra veckor!!!:)

jhljjklöl

hej hej har varit på landet och inte haft tillgång till ngn dator ska gå och sova nu jag ska nämligen gå upp klockan kvart i sex i morron för att vi ska åka båt till Åland. har aldrig varit där förut så jag hoppas det blir roligt:) ska vara där i tre dagar och sedan åker jag tillbaka till landet. hoppas på bättre väder det har ju regnat i flera dagar nu:(

ha det gött!!!

Utkast: hej hej ...

hej hej nu har jag hamnat här framför datorn igen, lätt hänt. idag var jag seg och trött av värmen så jag drog hem till malin och bara slökollade på sweeny todd och snackade. en slapp och bra eftermiddag. man( eller iaf jag) orkar inte göra knappt ngt när det är så varmt. och man blir inte alls lika hungrig när det är sån värme heller, men jag gillar värmen:)!!

imorrn drar jag till landet och jag är nog borta i två veckor eller ngt

ha det gött tills vi ses!!

utebio med tjejerna

hej hej linköping!!!
nu har jag kommit hem igen, känns rätt skönt att vara tillbaka. för er som inte läst tidigare inlägg har jag varit hos mormor och hämtat hem min bil.  jag kom hem för typ en timme sen så nu har jag käkat lite lunch och tackat ja tilll min gymnasieplats och kollat lite bloggar. jag ska bara ta det lungt resten av eftermiddagen tills det är dags att fixa i ordning mig och dra ner på stan. sen blire tjejerna ikväll!!!

ha de gött:)



RSS 2.0