Andas in andas ut

Äntligen är samhällskunsksprovet avklarat och det innebär inget mer arbetsområde med ekonomi! Halleluja säger jag bara! Matteprov på torsdag bara G prov och geometri är inte så svårt så det går nog vägen. Nästa vecka blir det dock värre med både spanska och historiaprov. Ska skriva ut ett recept på mat jag ska laga ikväll. Pappa börjar bli lite trött på att alla lagar samma maträtter nästan jämt så nu ska vi börja titta efter recept. Ni får gärna tipsa om något gott!


Echo chamber

Var på the ark igår och det var helt otroligt bra!!! Köade i sammanlagt fyra timmar och stod längt fram!!! Otroligt bra konsert med bra mix av låtar. När klockan blev halv nio och earth hour började hade de en nedsläckt earth minute och sedan spelade de en låt akustiskt för att spara lite ström dagen till ära. Det sjukaste måste ändå vara att jag träffade och pratade med alla i bandet efteråt och fick en autograf och kram av Ola Salo!!!


   


Cinderella in a partydress


duscha!!

plugga samhäll

göra pastasallad

åka till norrköping

se The Ark


Det bor en galning i stan

Sitter och har lite ångest inför psykologiprovet imorrn och ännu mer ångest inför det jävla ekonomiprovet jag ska ha nästa tisdag ig nästa känner jag! Men imorrn är det fredag och det är ett + händer faktiskt lite sköj saker i helgen


Fredag jag ska gå och köpa ett par fina solglasögon jag såg igår på cubus för 20 kr!! våffeldagen och jag och Marina ska äta våfflor i mängder. På kvällen blir det hem till Amy för förfest och sedan krogen ( för de andra)

lördag ska jag och Marina på The Ark i Norrköping. Ska bli super att se dem live igen så synd att de ska splittras

söndag hemma och plugga, kanske övningskör ngt också eller går ut om det är väder för det.

Domedagen( ett år senare)

Det har varit underbart väder idag och nu har jag bestämt att våren är här för idag tog jag fram vårjackan och la vinterjackan åt sidan för i år. Fick för mig att Bosses öppnade idag och så trodde även Amy så när vi fick hål begav vi tillsammans med Frida,John och Robert oss in till stan för glass. Synd att vi hade fel bara! Blev en glass i solen ändå , från hemköp haha


Blå blå himmel

Sitter och pluggar psykkunskap( psykologi) för fulla muggar och ser hur solen skiner utanför fönstret. MÅSTE verkligen ta och ta mig ut sen och inte bra njuta av solljuset på håll. Undrar om det är ett primärt eller sekundärt behov att njuta av solen?


Time runs quickly

Har precis insett att tiden går jättefort och att alla prov är packade på varandra fram tills påsklovet. Längtar redan efter det där lovet känner jag! och våren! St patrick´s day imorrn så jag ska bestämma vilket grönt plagg jag ska ha på mig och fundera på om jag ska göra mitt pa själv. och självklart titta på premiären av Grey´s anathomy ikväll och plugga geografi.


Power of not knowing

Idag är det tydligen pi- dagen hörde jag på radion. 14 mars skrivs i England 3,14 alltså samma som pi. Man lär sig någon nytt varje dag. Och nu ska jag förhoppningsvis lära mig lite geografi till provet på torsdag. Har testat ett nytt mellanmål idag också smaksatt keso. Har tydligen varit jättepoppis ett tag utan att jag vetat om det. Det var helt okej och ska tydligen vara jättebra att äta efter att man har tränat vilket jag har gjort idag. Kanske skulle börja göra det där till en vana.

Positive thinking

 

  • 57 skoldagar kvar tills sommarlovet
  • 52 dagar kvar tills min 18årsdag
  • Grey´s anathomy har premier på onsdagkväll
  • vi ska troligen spendera fyra dagar i Barcelona på påskolovet
  • våffeldagen och The Ark om två veckor

Breaking up with god

  • Hittat och skrivit ut min The Ark biljett peppen nu!
  • inte haft mer än två lektioner men fått lite annat plugg gjort
  • fått damp på lärare som inte kan meddela att dom är sjuka, hur svårt är det att skicka iväg ett sms

 


Better to be safe than sorry

GAH! JAg har av misstag lyckats radera mailet med länken till min the ark biljett. Skulle skriva ut den idag och då hittade jag inte mailet så nu har jag lite smått panik men det löser sig säkert hoppas jag slipper köpa en helt ny biljett vill inte lägga ut 320 kr på en ny.

dagens:

dricka massa vatten, juice, fanta  och oboy.
 mat yoghurt, pasta och köttfärsås, korv och klyftpotatis
 göra träning + övningskörning sova
händelse  mammas födelsedag, min försvunna biljett
positiva att jag såg att Billie the vision ska komma och spela i maj. Hoppas att det är på min 18års dag
negativa att jag inte fick nån sovmorron och värken i höger arm efter fästingspruta



såg nu att billie kommer 28 maj så inte på min födelsedag. men pepp!

Possibility

Bild från idag när vi tog en promenad längs strandpromenaden.


It´s a beautiful day

Har tagit en promenad i den vackra vintersolen. Var några plusgrader och varmt i solen så nu känner jag att våren sakta kommer smygandes. Tog några fina bilder också:) Ska göra lite geografi nu och sedan bär det av till Linnéa ikväll för spa och chillkväll.


I am a volcano

Armand Mirpour kommer till skolan är vår! Vilken lycka mtýcket bättre än far & son förra året. Förband är en tjej som heter Lovisa Negga och hon verkade också rätt bra. pepp!

det var inte så farligt att ha varken körlektion innan skolan eller iv på eftermiddagen som jag trodde. Vi fick sluta klockan tre idag efter att ha vikt lite servetter och lärt oss hur man lägger på en duk på bordet( inte så simpelt som det låter) så nu tar jag helg.


what goes up always goes down

jaha här sitter man och har gett upp lite smått att lära sig spanskaglosorna, jag får helt enkelt börja i bättre tid nästa gång. Jag är sjukt lättad över att jag fick godkänt på svenskaprovet, seriöst jag satt och chansade på varje fråga! Har hittat en jättefin byxdress med korta ben som jag letat efter så länge,. den finns på hm och kostar bar 149 kr så jag tror att jag ska slå till på den imorrn. Som belöning att jag lkarade svenskan och matten. Puckot har bokat körlektion imorrn 07 15 så imorrn blir det att gå upp vid halv 6. Kommer vara lagom mör på iv:t på erftermiddagen.

där är skönheten, liten bild med ack så fin i verkligheten.:)

Ingen press nej nej

jaha då har jag tydligen 50 spanskaglosor och kunna återberätta en text till på fredag som jag inte har börjat med och en drömdagbok i psykologin även den till fredag. Sen är det nästan ett prov varje vecka framöver, kul att man redan är stressad och att det var 3dje dagen efter lovet. Trodde vi skulle ta det lite lugnt nu men icke! Ska ta en varm dusch nu och sedan ta tag i spanskan. Ser så fram emot big brother vid tio. Ja jag ser på det.


Utan korridorer skulle jag va lycklig

Måste ta tag i svenskafrågorna nu. skulle ju gjort det innan kören idag men så mötte jag Clara och följde jag med henne till hm och sen gick vi och fikade, mycket trevligare än att plugga. Har sökt sommarjobb hos kommunen precis så har jag riktigt tur så får jag ett jobb där + i kiosken där jag jobbade förra sommaren!
 Nej plugg vare!


RSS 2.0