Håll dig vaken, bara ett litet tag till

idag jobb träna och hemmakväll framför tv:n och hålla mig vaken tills Morden i Midsummer är slut

imorrn jobba och träffa Sandra

tors  jobba och träna och packa

fre-sön vara hos mormor

nästa vecka

mån
träna

tis träffa Cecilia

ons fika med Lilly

tors-sön jobba


Vinden är nog inte så mörk och hemsk ändå

Har varit på jobbet idag och de första två timmarna hände inget mer än att jag fick vika servetter. Sen vid halv två började folk komma och köpa lite så då började jag väl jobba på riktigt. Sen vid tre slutade jag och jag och Cecilia spenaderade eftermiddagen/kvällen tillsammans med en flaska aurora. Vid åtta åt jag lite mat och sedan var det hollywoodfruar och nu sova. Så min måndag ut. Och den var roligare än vad den låter här kan jag lova!


Vi kommer att dö samtidigt du och jag

Jag har överskottsenergi. Jag springer runt och är överallt och ingenstans i lägenheten. Det är lite smått rörigt för att de precis har tapetserat klart och möbler står i fel rum och allt är huller om buller och jag kan inte sova i mitt eget rum jag kan knappt inte ens gå in i mitt rum för att en massa bord ivägen- Vilket resulterar till att jag ska sova i mammas säng med henne i natt. Michael är inte hemma så det går ju bra. Ska till jobbet i morgon igen och jobba fyra dagar. Känns sådär men jag är nog mer pepp imorrn när jag väl är där, hoppas jag! Just nu så försöker jag planera lite inför imorrn eftermiddag vad jag ska ha på mig och vad vi ska äta och vara men allt löser sig. Melissa Horn gör mig sällskap tills jag somnar senare ikväll.

Jag vill inte få mitt liv serverat på silverfat jag ska fan kämpa för det!

Sitter på landet i regnet och missar festen hos Daniel, känns sådär.Kommer hem imorrn på eftermiddagen någon gång och då ska jag njuta av att vara ledig för på måndag är det jobb som gäller. Känns också sådär men jag får ju pengar för det och på ngt sätt är det roligare att kunna säga att man har jobbat och tjänat ihop dem själv istället för att man bara har fått dem insatta på kontot av ren snällhet från föräldrarna. Men pappa har lovat mig 500 kr för att jag valde just detta kioskjobb och det säger man ju inte nej till direkt.

 idag har jag

  • övningskört en mil, brorsan satt i baksätet och när jag kört klart så var han faktiskt imponerad över mig.Jag var smått stolt!
  • läst ut min sjätte bok detta lov "Halva liv" av Mats Strandberg bra och berörande i en del av boken
  • kollat lite på körtkortsteorin och kollat i under motorhuven och lärt mig var man byter olja mm
  • ätit
  • blivit blöt och kall av regnet och stormen som har varit idag
  • insett att jag börjar bli mer ansvarsfull
  • kommit på att det är töntigt när föräldrar betalar sina barn för att göra sysslor hemma
  • bestämt mig för att 2011 ska bli ett mindre komplicerat år
  • drömt om min gamla idrotts lärare och en massa annat konstigt
  • kommit på att jag snart ska börja jobba igen suck
  • bestämt mig för att springa 5 km imorrn när jag är hemma





Lite som jing och jang

Ska så småningom gå och lägga mig. Det har regnat idag och jag har varit på lager 157 och köpt två skjortor och underkläder.Jag åt lunch där också en väldigt god pastasallad med pesto och mozarella. Kom tillbaka till stugan och då var klockan redan 17 30 så då blev det att springa rundan på 5 km.Blev så himla glad åt en gubbe som jag sprang förbi som sa att han tyckte att jag var så duktig som var ute och sprang. Sånt gillas! Sen har jag inte gjort så mkt idag. Imorrn ska vi bada om vädret tillåter och på kvällen blir det musikal, "Little shop of horrors" känner mig lite kulturell. Ska fixa lite inför måndag och hoppas på att folk hör av sig och ditten och dattten, men det fixar sig!

Ge mig tips och goda råd så jag kan göra helt tvärtom

Jag ska gå runt och le hela dan idag. Jag ska vara sådär glad och lite instängd i mig själv och tänka på det som jag inte får höra av mig om. Jag klarar att hålla det inom mig.Det känns ju bra nu och jag ska inte förstöra det.nej jag ska leva så enkelt jag kan. Jag ska plocka av vinbären från våra buskar i trädgården vara fåordig med farmor när hon kommer på fika och jag ska nog cykla tillbaka michaels cykel till stan senare. Men framförallt ska jag bara vara och lyssna på roxette och Lars winnerbäck.Och fäller jag några tårar så är det av glädje.


Never ending story

Klockan är kvart i ett och jag har fortfarande inte kommit iväg och tränat.Det hjälpte inte att jag satte klockan på nio imorse jag orkade helt enkelt inte gå upp förrens vid elva och kom då på att jag nästa vecka ska infinna mig på jobbet just den tiden.Kanske bäst att börja vänja kroppen vid att gå upp vid nio. Ska hur som helst åka och träna om en timme. Sen blir det att vara social och jag kommer hem igen ikväll vid kanske tolv. Ska väl försöka få i mig mat under dagen också men sånt löser sig! Kollade mitt horoskop i morse(som jag alltid gör på måndagar när jag gått upp) och där stod det att detta skulle bli en spännande dag, och mitt horoskop brukar ju ha rätt så jag ser fram emot den spännande dagen vad som nu ska hända.

Du gamla fria nord

JAG SKA SOVA I MIN EGEN SÄNG INATT!!!!som jag har längtat. sen är jag hemma imorrn och på tisdag förmiddag någon gång så åker jag till landet och kommer hem igen på söndag eller kanske lördag. Suck man hinner andas in och snabbt ut och sen ska man vidare till nästa ställe igen. Vår familj är inte mkt för att vara hemma under sommaren. Jag hade hälst velat vara hemma nu i några dagar och bara pustat lite innan jag ska jobba igen nästa vecka men nej så blir det inte. ska sova  nu iaf och imorrn är det fullt schema och sen åker jag igen.


Älskade förbannade stad

Jag trodde inte att jag skulle säga detta men jag saknar Linköping. Jag gör faktiskt det. Förbannade jävla underbara hatade stad!! Jag vill hem och vara ifred. och vara social. Bra kompination haha. Nej men allvarligt talat. Jag har varit borta i fem dagar imorrn och jag känner det nu att det har varit trevligt i Skåne men nu räcker det.Jag saknar att jag inte har tränat på fem dagar eller kanske mer. Och min säng saknar jag och min musik och att få vara själv i sitt rum! Det saknar jag just nu.För jag är en sådan person som vill vara själv när jag väljer ensamheten själv. Jag vill kunna bestämma att idag är jag social, eller idag känner jag att jag behöver vara ifred. Det kan jag inte välja nu under semertern när vi har folk runt oss hela tiden. Så jag kommer vara hemma imorrn kväll och på måndag är det gymet som gäller och sen får jag se vem jag träffar. Ska ju åka till landet på tisdag och kommer hem på söndag. Suck jag vill bara ha en ledig vecka hemma.

You live and you learn

Sitter någonstans i Skåne. Lite utanför Landskrona tror jag men jag vet inte. Är hemma hos kompisar till pappa iaf och de är så trevligt så och allt är humoristiskt och lättsamt, sånt gillar jag! Kommer hem på söndag tror jag. Då ska jag träna för det har jag inte gjort på några dagar och jag saknar att vara ute och springa. Rensa tankarna lite. Fast allt är ju glömt nu eller hur? Och jag har en tendens att förstora upp saker och ting och jag ska bättra mig och sluta älta saker och ting.eller jag lovar att försöka!!! Och jag vill inte förstöra den bästa vänskapen jag har!

Det var en dålig dröm och den blev bara sämre av att veta att det hade hänt på riktigt

Sitter i Skåne just nu och det regnar. Usch jag har inte tagit med min regnjacka. och ingen varm tröja heller. Jaja det kunde ha varit värre. I alla fall på det planet.

Jag vet inte vad jag ska göra eller vad jag vill. Jag ville nog inte det som redan har hänt heller och det ska inte hända igen!!!!Men gjort är gjort. Men det känns inte bra och jag önskar att jag hade drömt allt ihop. Vi måste prata om det här! Jag ska ta tag i det när jag kommer hem! Annars kan du ju höra av dig om du orkar bry dig alls .Men du har säkert redan glömt allt, det var ju en sån obetydlig lite sak. Inga dubbka budskap här inte nej nej

Jag minns det jag minns och har glömt det jag glömt, det behöver inte ens ha hänt

Ska åka till Båstad om en timme.Känns sådär just nu om jag ska vara ärlig vilket man väl ska. Jag mår inte särkilt bra efter igår heller, lite smått illamående och det snurrar i huvudet.Kändes inte kul när väckarklockan ringde vid åtta i morse och man måste pallra sig iväg till badrummet.Dessutom har jag knappt sovit inatt. Gick och la mig vid kvart över tolv och kunde inte sova pga att jag låg och log åt hela kvällen och hela situationen. Vaknade vid tjugo i fem av att jag behövde gå och dricka vatten hela min mun var som en öken,typ. Sen låg jag vaken i tre timmar och lyssnade på fåglarna utanför och funderade på om det som väl har hänt verkligen hade hänt, för just då kändes det som någon dröm jag haft. Kom efter två timmar på att det hade hänt men att det var ingen big deal inget som betydde något inget speciellt för min del! Så då är vi väl på samma nivå nu.

nej packa och diska var det jag skulle göra. Kommer hem på Söndag

You can cry when you get older

Gah vilken värmebölja vi har hämnat i!!!! Shit alltså man känner sig ju aldrig fräch inte ens när man komer direkt från duschen. Jag tränade idag och var säkert lika varm(om inte varmare) efter att jag hade duschat och kom ut i hettan. Kom hem och bytte om direkt till bikini och sprang genom vår vattenblomma(vattenspridare i form av en blomma) och tårkade till lite och sprang igenom den lite till. Nu har jag duschat igen och jag känner mig väl hyfast fräch och inte jättevarm men ändå. Får se om jag tar ännu en dusch innan jag går och lägger mig ikväll. Ska bli lik varmt imorrn också vad jag vet suck... jag kan knappt inte existera i denna värme förrens på kvällen. Ska vi verkligen grilla klockan TRE i denna värme??? Såklart finns det positiva saker också med värmen, jag blir brun och mitt hår bleks!:)

You had me at hello

sitter och lyssnr på lite popagandamusik bäst att börja peppa ordentligt snart!!! Ska bli så grymt kul och nu vet jag var min biljett är också så nu känns allt bara toppen inför det där!:D Ska snart bege mig till gymet och träna. Känns skönt. Annars bara slappa idag och kanske ta reda på lite mer inför imorrn. fixa lite och så. Tydligen ska vi visst åka till Båstad på onsdag, kul att man får reda på det nu och vet inga tider heller!? Hoppas på att det inte är tidigt på onsdagmorron hahah


Satt och kollade lite på tatueringar och piercengar igårkväll. Ska ju tatuera mig snart, inte en äkta direkt utan jag ska börja med en henna tatuering som håller 1-4 veckor så att jag vet om jag vill ha den där. Jag ska i alla fall tatuera in en g-klav. Känns som att det passar bra;) Ska ha den på höger överarm eller högeraxel vet inte än.därav att jag börjar med henna
Och piercingen får jag vänta med tills jag är 18-men då ska jag ha den i underläppen på vänseter sida det är jag helt säker på! piercing kostar mellan 300-500 och tatueringen kanske mellan ja 500- flera tusen beroende på storlek och färg.

Det är fan inte sånt man tänker på och drömmer om

Melissa Horn är så underbart bra!!! Såg henne live i torsdags innan winnerbäck tog över och han var så bra. Hon stog där och sjön och lät precis lika bra som på spotify eller snäppet bättre såklart det var ju live och hon såg inte alls sådär "artistig" ut som vissa andra. Typ se och hör på mig jag är känd inte alls så. Åh hon var så bra. Sitter och lyssnar på henne nu och låten  Vår Sista Dans som jag fällde några tårar till i torsdags.
ska till gymet imorrn annars inget inplanerat. Ska väl se hur pigg jag är imorrn eftersom det är så varmt lär man ju inte kunna sova inatt! inget klagande här inte;)

Det har gått så lång tid att det kvittar

Sitter i mormors hus just nu. Ska väl snart äta middag och kanske kolla om det är något sevärt på tv senare ikväll. Annars läser jag lite till. Jag läser jättelite under året( om man inte räknar med skolböckerna) men så fort det blir sommar lov känns det som att jag tar igen läsningen. Är inne på min fjärde bok just nu "Den dubbla tystnaden" av Maria Jungstedt riktigt bra deckare! Annars så gör jag inte så mycket springer läser äter är ute ja inget sådär jätteviktigt. Är osocial, och jag gillar det. Att vara osocial har jag börjat uppsatta, att man är borta på sommaren och inte sitter vid datorn och man vet inte ett skit av vad folk håller på med och man bryr sig inte heller!!! Jag gillar det att man tar dagen som den kommer och är själv och känner sig självständig.Men man ska inte vara det en för lång period tror jag. Jag kommer till Linköping imorrnkväll eller jag vet inte riktigt när. Vet inte hur länge jag stannnar hemma eller vad jag ska göra.Öland eller Båstad blir det nog senare-Jag har ingen aning.

Jag ljuger med löften det är ett inbyggt fel

Är på landet. Varit i varamon och badat och solat idag. ätit mat och sprungit min vanliga runda på 5 km. Den rundan jag springer tre ggr i veckan. Jag älskar att vara ute att springa man har bara sig själv och naturen omkring sig och sina andetag. Allt annat är inte där, men ändå där. Man slutar tänka för ett ögonblick, tar och kopplar bort vardagen och allt med det och bara springer springer och springer.

ska se Winnerbäck imorrnkväll!!!:D och Melissa Horn. Love Antell,Ane brun och Dundertåget.

Jag kom och tänka på det nu kanske för att det är så tyst

Åh Lars Winnerbäck har släppt två nya singlar "Från kylan in i värmen" och "En stannfågel ger sig av". Båda är jättebra och Lars w är överhuvudtaget en jättebra artist tycker jag. Han skriver texter som får en att tämka och han kan trösta iaf mig när jag är ledsen. Jag har sett honom uppträda tre gånger tror jag eller kanske fyra. Det är alltid lika bra och jag gråter alltid lite smått när han kommer ut på scenen- det är så stort på något sätt. Ska dock inte se honom på hans sommarturné nu nästa vecka vilket är lite synd.
Annars så har jag slipat lite på brännan idag i Berg. Det är jättevarmt och fint väder:D Ska nog ta en powernapp nu för att sedan grilla med Lilly och Matilda. Det var det som blev av Aurorakvällen haha. jaja mys iaf. Åker till landet och kommer hem på söndag eftermiddag/kväll vad jag vet. Man får höra av sig om man vill ses!!!

Jag ska fylla åren med liv, och inte livet med år

Detta skedde idag

jag gick upp vid tio
fixade i ordning mig och åt frukost
var hemma
åkte till gymet vid halv ett kanske
tränade
var utanför hm vid två för att möta malin
köpte en jättesöt blå top
gick till monki och köpte tre toppar på rea
träffade Malin
fortsatte att gå på stan
köpte en skjorta på Gina
kom hem vid 6
lagade mat
åt
nu" Så som i himmelen" på kanal 1

Säg inte med sorg att jag har dött, utan med glädje att jag har levt

Idag ska följande saker ske
Jag ska gå upp och äta frukost
ta på mig ngt vettigt
åka och träna på gymet
fixa mig och så
gå till hm
möta Malin
vi ska åka till ikano
lämna tillbaka ngt hon köpt på ikea
sen kolla runt på kläder och shit
fika kanske
Imorrn är det auroras namsdag och den ska firas med fint folk från klassen, hur många som nu tänker komma??
Den ska firas vart vi än är hur många vi än är och vad vi än gör!!!!Jag är pepp:D

Sista dagen

Sista dagen på jobbet idag innan tre  veckors semester! Skönt! Idag verkar det inte som att det är så vamrmt som det har varit tidigare i veckan och jag vet inte om det är bra eller dåligt. Hoppas på bra väder imorrn och resten av min semester iaf!!!! Nej nu ska jag cykla väg skulle ju vara typiskt om man kom försent till sista dan;)

RSS 2.0