I want to hurt you just to hear you screaming my name

ska gå och laga mat nu. cous cous pytt om ngn bryr sig. sen ska jag läsa sidorna i historian och sen kolla lite på matten. orkar inte plugga mer jag är för trött och har ont i huvudet vilket jag har haft hela dagen. sen ska jag peppa upp mig inför valborg imorrn!:D blev sjukt positivt överraskad av mitt mvg på svenskanovellen det trodde jag inte!

dagens låt: good song- salem al fakir

dagens vill ha: kladdkaka

One more forgotten hero, and nobody cares

onsdag ingen sovmorron utan np writing i engelska istället. gick okej.
gick hem till sandra  med cicci där vi åt varsin toast och sen somnade alla tre i henne sova mys!!<3
tillbaka till skolan för spanska och två naturkunskapslektioner tiden gick lååångsamt!!!
fixat lite till valborg så nu är jag sjukt jäckla himla laddad och peppad till max!!!:D
pluggar nu och sen blir det käka och oboelektion
sen min tv kväll både anna anka söker assistent och grey's anathomy:)

dagens låt: kent- socker

dagens vill ha: en mindre tendens att överreagera och en svart kavaj och bättre väder tills fredag!

Det är samma sak varje kväll

jag hade verkligen behövt den där sovmorronen imorrn känner jag. men jag får kanske försöka gå och lägga mig tidigare ikväll försöka!!! åh jag borde plugga men orkar inte... för trött helt enkelt. man tänker varje dag när man sitter i skolan och håller på att somna för att man är så fruktansvärt trött att ikväll då ska jag minnsan gå och lägga mig tidigt, men sen så kommer man på att det ät tusen saker man måste göra och så slutar allt med att man går och lägger sig lika sent som kvällen innan eller senare.

dagens låt: fine wine the cardigans

dagens vill ha: en jättefin huvtröja från H&M

It was my idea to call it love

ska skriva den där rapporten nu till engelskan så att det är gjort. och sedan ska jag gå och lägga mig käner mig trött. ska försöka få reda på lite mer om valborg imorrn även om lite ordnade upp sig idag oxå. jag är pepp iaf!!!:) nej nu blir det rapportskrivning....

Något i mig som säger borde inte borde inte

usch fick värsta ångesten sent igårkväll. usch jag tror ångest är den värsta känslan man kan ha. man kan ha det för nästan allting oxå. prestationsångest för att man inte pluggade tillräckligt och det gick åt helvete på provet. ångest över ngt man sagt eller gjort som man inte borde eller ngt man inte sa eller gjorde som man borde gjort. ångest över att man inte går och lägger sig tidigare på vardagskvällerna och då sover bort helgerna. ångest över att man "dumpar över" alla sina problem på ngn annan....

dagens låt: Parken-blått öga svarta tankar
dagens vill ha: tidigt idag mindre ångest nu frukost

Hur ska det gå?

klockan är kvart över två och jag har sovit tills ett idag! skönt att vi för en gånskull inte har ngt vi behöver plugga på. ska snart äta lunch jag skippade frukosten idag. kul och mysig kväll igår med fina människor. dock undrar jag varför alla hade så roligt på min bekostnad;)

dagens låt: owl city. fireflies
Dagens vill ha: coca cola

Det hjärta som brinner, det brinner det brinner ändå

då går bussen mot rece om 45 min. och sedan tar jag bussen ut till ekängen och Sara med några andra i klassen, det är ju trorts allt fredag och då kan man ju inte sitta hemma. även om jag hade tänkt att jag skulle vara hemma denna helg. ska vara det efter ikväll faktiskt.

dagens låt- gyllene tider det hjärta som brinner

dagens vill ha: valborg!!! och mums mums:)


I don't have the power and definitely not the time

jag är sämst!!! jag kan verkligen inte få mig själv till att plugga. jag har försökt hur många ggr som  helst att sätta mig ner och öppna den där jvla samhällskunskapsboken men nej det går inte. jag har ju läst alla sidor tidigare i veckan och det känns som om jag kan saker och ting men jag vet innerst inne att jag kommer att ha ångest imorrn när jag sitter på provet. och då är det försent! och nu är klockan snart tio och jag är trött och måste dusch och jag har ingen lust att plugga. åh!!! ngn som är frivillig och beslagtar min dator och gitarr inför nästa prov vi ska ha? då kanske jag kan plugga.

Det är först när du inte är här som jag inser hur mycket jag gillar att vara med dig

Det har regnat och snöat idag! vad är detta, vi är i mitten av april och det snöar! jesus christ detta land alltså.
jag har haft en slapp dag. kom till skolan hade engelska där christina hade ngn genomgång om usas historia. sen gympa dans!!:) riktigt roligt:) efter det en välbehövlig lunch och sedan slapp so spanska och svenska.

dagens låt: Miss li & Lars W - om du lämnar mig nu

dagens vill ha: bättre väder! och lösgodis

allvarligt talat

denna dag blev inte som jag trodde och då är väl attl som vanligt haha
skulle pluggat med cicci men så blev det inte
jag gick och köpte ett capo till min gitarr och har suttit hela eftermiddagen och övat på soul meets body<3
skulle pluggat men mitt gitarrspelande är roligare
kom till oboen och den lektionen slutade dåligt. men ibland måste man göra det som känns bäst för en själv

dagens låt hm... tegan och sara- fix you up

dagens vill ha mindre plugg!!! och en egen gitarr:)

I don't feel like "plugga"

Ja idag var vår historialärare försenad IGEN!!!! har hänt 1000 gånger förut oxå och nu börjar jag bli jäckligt trött på det faktiskt. vi elever går upp tidigt för att hinna till vår lektion så är läraren försenad och man inser att man kunde ha tagit en senare buss och få sova längre!!! och när han väl dyker upp så pratar han bara bort hela lektionen.....suck

resten av dagen har varit bra. skulle ju plugga efter skolan med cicci , men det slutade med en fika på café M med sandra och isabell och cicci  mkt trevligt:)

dagens låt death cab for cutie- soul meets body

dagens vill ha ett capo så jag kan öva på låten ovan!!

Forgive sounds good, forget I'm not sure I could

åh jag trodde att klockan bara var nio och att jag skulle plugga nu en timme innan jag vid tio skulle kolla datorn och sedan sova, eftersom jag är helt seg. Men nehe jag hade visst fel tidsuppfattning( jag tror alltid att hollywoodfruar är åtta till nio) så nu är klockan redan kvart över tio och jag har inte pluggat den där timmen jag skulle. Jag tänker gå och lägga mig nu iaf


dagens låt dixie chicks - not ready to make nice. så träffande text!


Det som är skrivet är skrivet, och livet är livet

har hunnit med att övningsköra och köpa ett par nya vita tygskor gått en långpromenad nere vid ån ätit frukost+ chokladboll. ska äta mat snart och sedan så ska jag öva på chariot och plugga samhällsekonomi låter som en helt vanlig söndag i mitt liv.

 


Vissa dagar är jag redo att dra för det känns som om ingenting spelar nån roll

åh rubriken säger allt!!


Undrar när man vet att man borde flytta till en ny stad? när man vet att den man har bott i i hela sitt liv börjar veta mer och mer om en. när man känner att det finns folk som vet för mkt om n själv och att man själv vet för mkt om andra. när man förknippar vissa ställen  med vissa händelser. när man ser samma sak varje dag och när inget blir som man har tänkt sig. då vill man bara iväg någon annanstans ett tag!och det är så jag känner idag.

du kan inte inbilda mig att det blir regn ikväll

jaha då peppar man inför grillfest med klassen då!!!:) solen skiner så vädret är på vår sida:) har gjort det jobbiga provet i historia nu oxå så jag kan lägga det bakom mig. idag ska jag inte plugga ngt bara leva livet med fint folk!!!!

Randigt, rutigt, prickigt, enfärgat

Jag är glad just nu!!:D har haft mitt svenskatal och det gick bra. jag var till och med pepp innan jag skulle ha det fast det har stressat upp mig och fått mig att bli nervös hela veckan. skönt att det är gjort nu!!! ikväll blir det teater med några i klassen. vet ej vad den ska handla om men jag är ändå glad och ser fram emot det. känner mig lite kulturell för omväxlingens skull. ska plugga oxå till historiaprovet vi ska ha imorrn, sånt som man måste göra.

Denna vecka kan vi skippa torsdag och gå direkt till fredag

ååååååååååh jag är uttråkad som vanligt, det krävs mkt för at jag ska ha kul. "HJÄRNAN BEHÖVER MER FÖR ATT HA KUL" den texten stämmer väldigt bra;) har pluggat historia länge och det känns ändå inte som att ngt fastnar. taket hm.. det gör jag imorrn. ska kolla på engelskan nu och kanske spanskan. håller faktiskt på att somna och klockan är bara kvart över åtta. jag är ta mig fan alltid trött!!!

Och jag vågade aldrig hålla din hand,vi är inte såna som i slutet får varann

jaha idag har varit en bra dag. jag har rett ut saker och ting och släppt och gått vidare oxå tror jag. ska plugga nu även om jag hellre skulle vara ute i solen med en glass i ena handen och solbrillorna på. jaja man kan inte få allt här i livet. jag har iaf bra vänner och det är fan värt allt!!! nu känns det lite bättre. har även handlat nya strumpbyxor på H&M lycka:D

Och du lät henne komma närmare, för enligt dig var hon vakrare än mig

inget boston tea party ikväll buhu det var sista förra veckan och jag har ingen aning om när det ska börja igen. jag saknar det iaf redan. ska inte plugga mer idag. jag ska fundera lite på livet istället tror jag, om nu det är så mkt roligare. ska nog gå och försvinna under täcket....

When we learn how to fly
We forget how to walk
When we learn how to sing
Wanna hear each other talk


monday morning

skolan börjar om 20 min och jsg är inte jättepepp. borde ändå ta på mig skor och jacka och gå nu kanske inte helt okej att komma försent det första man gör efter lovet;)

Allt kommer till den som vågar vara rädd

neeeeeeeeeeeej inte skola imorrn igen. jag känner inte riktigt för att gå upp tidigt igen. skulle plugga historia idag då och det gick som vanligt dvs jag somnade...

fint vårväder har vi haft idag iaf härligt:D har passat på att vara ute

Jag ska aldrig mer säga sanningen till någon som saknar förmåga att förstå

nu ska man kanske sätta sig ner och läsa de där sidorn till historian, har tänkt i många dagar att jag ska göra det så nu borde jag nog göra det istället för att bara tänka på det. har iaf övningskört idag som jag skulle.... ska skriva en för-och nackldelarlista oxå. känns som att det var ett tag sen nu.


dagens fundering vad är det som gör att vissa människor föds allergiska? är det ngt de saknar ngt ämne eller så som folk som inte är allergiska har eller hur funkar det egentligen?hm....


Say hello to russia

......omtumlande morron. skulle gå upp tio hade jag tänkt mig men sov till tolv. jag är dålig på att göra som man ska och som jag har tänkt mig. hoppas på bättre väder det är ju faktiskt vår nu!!! ser fram emot filmkväll ikväll:D och jag är just nu dålig på att blogga

It´s hard to dislike somebody that really likes you

ååh jag hatar detta himla svenskatal som vi ska ha om en vecka!!!! jag har bestämmt ämnet och börjat lite men nu står det helt still både idé och motivationsmässigt.suck... ska iaf försöka börja med historian oxå, läste lite igår imorse men då höll jag på att sms:a om annat och klockan var halv två så jag kommer inte ihåg så mkt:P ska kanske övningsköra idag oxå hade tänkt att göra det lite varje dag under lovet, jag har fortfarande inte börjat haha


bitter sweet symphony

jaha då ska man till frisören om en timme då:D riktigt nice ska det bli, har nog inte varit hos frissan på typ ett halvår eller mer. jag älskar när man är hos frisören och de tvättar ens hår!!!åh det är så himmla nice:D de har jättebra hårprodukter och lyckas alltid få vattenet sådär lagom varmt. undrar hur de gör?? ska gå på stan med cicci oxå. hoppas vi kommer fram till ngt bra, och att vi bestämmer om fredag

Nån gång måste ju något hända

jaha idag ska jag ta tag i mitt svenskatal. har bestämmt mig för ämnet abort. ett viktigt och vanligt och inte alltför komplicerat ämne. kan bli bra, kan bli mindre bra, vi får se. ska även öva på chariot, gitarr är inte min starka sida så det lär ta lite tid innan jag kan den låten så bäst att jag börjar öva redan nu.
ska försöka få tag i min frisör oxå känner att jag vill klippa mig!:D

Om jag fick välja, skulle jag inte drömma om dig,

Jaha påskafton idag då. känns för mig som en helt vanlig dag, inte alls som påsk. känns som söndag förresten och inte lördag. kan ha ngt med att göra med att vi var lediga igår kanske. det här med påsk och högtider. jag tycker att folk förstorar upp det så mkt. de köper hem en massa mat( vi äter förresten samma mat på typ alla högtider ju) och pyntar sina hem med kycklingar eller tomtar och skickar en massa kort till nära och kära.
Anledningen till att vi firar påsk och jul är ju jesus födsel och korsfästelse. Jag är inte troende, snarare ateist så jag bör inte ens fira dessa högtider.

längtar tills imorrnkväll:D nu ska jag nog gå och måla några påskägg och lotsas för min familjs skulle att jag gillar påsken. ska försöka komma ihåg vad jag drömmde inatt oxå, det var ngt konstigt...

Det är töntigt med gå bort presenter

LOV:D skönt att man fick sova ut i morse och slapp gå upp:) jaha idag har jag varit social med familjen och så ser även min morrondag ut. man måste finnas där för sin familj ibland, även om det kanske hade varit roligare att göra ngt annat. jag har varit utomhus idag och rört på mig! först gick vi på promenad familjen  och farmor, sen så spelade jag och brorsan badminton i snön( min idé) i kanske en timme. vi käkade nyss och jag vet inte vad som händer ikväll ingenting antagligen

peppar inför söndag kväll!!!:)

såret revs upp precis när det läkt

  dagens bra sak:PÅSKLOV!!! JIPPI:D känns inte som att vi har lov men det har vi och det är jag glad över:)dock måste jag plugga till historiaprovet och skriva och öva på mitt argumenterade tal i svenskan. men jag ska sova ut riktigt ordentligt!!! har inte planerat vad jag ska göra detta lov mer än i helgen. farmor imorrn till lördag och söndag fest:) får se vad jag gör sen;)

dagens dåliga sak betyget i idrott G+. jag trodde faktiskt att jag låg på vag så jag blev besviken, men jag får väl försöka kämpa riktigt hårt efter lovet. spanskaproevet. gick sämre än det förra. måste komma igen nu känner jag

dagens vill ha sak ett stort påskägg med massa godis!!! och bättre betyg

dagens roliga sak när Sandra berättade att hennes mammas spotify bara funkade på torsdagar hahaXD

dagens tråkiga att jag måste laga mat ikväll:( orkar inte och pappa har visst hyrt en film och tänkt att vi ska ha familjemys, jag känner inte för det just nu


RSS 2.0