Veckans tråkigaste dag

Är inte söndagen veckans tråkigaste dag så säg! Dessutom är ju denna söndag sista dagen på ledigheten= ångest. Ska börja mitt iv-val imorrn och jag är lite nervös, hoppas de andra inte har så mycket tidgare erfarenheter av servering! Ska äta våfflor för att pigga upp denna söndag och lyssna på nya favoritlåten på repeat hela dan!



Ingen tycks ju bli förvånad

När jag vaknade idag låg jag en stund och tänkte på det här med att stå för den man är. Många människor säger att "jag står för den jag är och kan vara mig själv" men frågan är hur många som är sig själva fullt ut. Vem har inte någon gång dragit en vit lögn om något eller överdrivit något för att verka bättre, eller skämts över sin musiksmak eller dylikt. Jag tror det är vanligare än man tror. Jag kan erkänna att jag inte fullt ut alltid säger allt om mig själv och att jag säkert har överdrivit eller underdrivit saker för att passa in och jag beundrar verkligen folk som står för sig själv fullt ut och struntar i vad andra tycker. Skulle själv vilja vara en sådan person.

 

 

 

 

här är kvällens bidrag. Själv ska jag på 18-årsmiddag hos Clara, känner att det nog går lite före schlgern;)


suit yourself

Jaha vad ska jag skriva om idag då? Jag började ju denna dag med att gå upp vid 08 15 efter att bara ha sovit 4 h för att jag skulle ha körlektion vid 09 30. Bokade halkkörningen idag1:) Fick dock inte tid förrens i april(!) längsta väntetiden jag varit med om. Sen vare hem och kolla på hitta nemo, okej jag är sjutton år men skit samma man ska vara barn så länge man kan! Nu ska jag peppa lite för ikväll och se vad jag ska ha på mig. Klädångest as always.

Ba Ba Ba

Sitter och väntar på att klockan ska bli halv sex för då ska jag möta upp Frida och Amy och vi ska gå och handla allt vi behöver till vår sushikväll som vi  och sandra ska ha hos mig vid sju. Ska bli nice!:) Dock är jag inte jättehungrig just nu eftersom att jag åt på burger king till luch och höll på att spricka! Men det löser sig.

Har fixat dricka till fredag i alla fall så nu kan jag andas ut. Kändes sisodär lagom bra att starta upp ett festprojekt utan att ha fixat dricka men nu är det alltså löst så nu peppar jag frddag kväll och hoppas på att lite fler personer bestämmer sig för att komma!

I`m sick and tired of being sick and tired

Vaknade vid tolv idag av att solen sken rakt i ögonen på mig. Men hellre det än att alarmet ringre rätt i öronen på än. Sen dess har jag inte gjort något alls nästan. Jag bara hoppas på att min förkylning och trötthet snart går över för jag orkar ingetting. Jag har också en tendens till att alltid bli sjuk lagom tills loven börjar, men det är väl för att man tillåter sig att slappna av.

kvällens bidrag här Ska kolla hemma denna kväll och inte i cloetta center (eller någon annanstans för den delen)

Tiden går

 7:an                                                     9:an
                                      
 1:a ring            2:a ring (nu)

Du säger ingenting och det säger allt

Min förkylning tar kål på mig! Nyser hela tiden och satt och snörvlade under hela matteprovet, men ¨nu har jag slutat för idag. Eller vi skulle se en film och jag gick på min körlektion och direkt hem stället, mycket mer värt! Nu sitter jag och funderar på om det är någon idé att börja ändra i geografiarbetet som ska in imorrn eller om jag ska avra nöjd som det är, ska sen bege mig till solariet med Klara:) och köpa en The Ark biljett till konseten i Nkpg i mars. Trodde ju att biljetterna kostade 500 kr styck men när jag gick in och kollade så kostade det bara 320 kr. taget!:D


Fula gubben Hitler

Det var väl själva fan! JAg har varit så glad sen vi skulle välja valbara kurser till trean att jag flyttade över mina 50 iv-poäng från nu tills trean då jag kunde läsa både matte c spanska steg 5 + två roliga iv valskurser i trean. Men när vi var på info om steg 5 imosre så fick vi reda på att den ska ligga på iv-valstiden i trean. Alltså krockar mina poäng och nu vet jag inte vad jag ska göra, det blir väl så att jag får börja lite hipp happ på ngt iv- val nu efter lovet. Hela grejern känns sådär.... Spanska steg 5 verkade iaf som en rolig kurs och bättre  än steg 4 kan bero på att vi slipper Katja eller att vi ska åka till Zaragoza i oktober.

så färdigsklagat! Nu ska jag ta tag i mina förkylningsproblem och kolla i matteboken en sista gång innan provet imorrn.

För jag har trillat dit, jag har fallit, jag har vaknat

Sitter hemma och har inget speciellt för mig. Funderar på om jag ska se hur min nya hårfärg ser ut i lockigt, fick ju en kommentat av Marina när det var färdigfärgat att jag var lik Julia Roberts men det som fattades var lockarna. Annars så ser jag fram emot fredag då lovet börjar eller torsdag eftermiddasg när matte b provet är över och körlektionen har gått galant( peppar peppar ta i trä) Ska till Katedral imorrn på infomöte om spanska steg 5. Måste säga att jag inte är lika sugen på att läsa kursen efter att ha haft betygsnack med Katja men men hoppas hoppas på att jag, Clara och Linnéa får läsa kusen ihop.


 Jag nu hårfärgen syns ju knappt!

Prayers for the weekend

Helgen har varit bra. Chillade hemma hos Linnéa med Clara i fredags, trevligt massa snack och utfrågningar haha. Igår tillbringades kvällen hos Marina där jag färgade hennes hår( be aldrig mig färga erat hår!) och hon spontanfärgade mitt, bilder kommer, och vi lagade mat och hade det allmänt trevligt. Idag ska jag ta tag i matten lite mer på allvar och bara slöa och vara hemma hela dagen, skönt!

Får jag chansen så tar jag väl den!

Lördag= pluggdag och jag har gjort klart geografin! Kanske behöver finslipas lite men jag gör inte mer på den idag. Nu är det dags för lite matte istället. Kollade även vad psykologin var för ngt inte svårt alls och jag ska gör den med sandra så det kommer gå galant! Idag är det ju också melodifestivalen och jag ska inte titta på den ikväll (men på reprisen) och jag har tjuvlyssnat på låtarna och jag tycker det var ett uppsving sen förra lördagen! Ett + är att babsan är med ikväll<3  Knåpade ihop en lista med låtar förut från gamla år i schagervärlden.


melodifestivalen förr och nu

kvällens bidag här

I got a feeling that tonight´s gonna be a good night

WOHO!!!!! Håkan is in the town tonight och jag kommer såklart vara där! Sitter just nu hemma och räknar lite matte och peppar för fulla muggar! Väntar på att Linnéa ska komma hit så ska vi äta lite pastasallad som jag har varit ambitious och gjort i ordning och sedan väntar att köa utanför cloetta center i snörusket. Varför var det tvunget att snö just idag för när det varit så fint väder tidigare i veckan? lite osis men jag är glá ändå!:D

It ended up that everybody blamed somebody, when nobody did what could have done

Hörde roligaste grejen idag när jag var på magnussons och väntade på att min körlektion skulle börja. Två tjejer står och pratar med receptionisten. Av samtalet att döma har den ena tjejen körkort och vill nu pusha sin kompis att också skaffa sig ett körkort.

receptionist. du ska nog ha paket 6 b
tjej är det både halka och lektioner och sånt
receptionist ja
tjej det här med böckerna och det då vad är det
receptionist det är teorin
tjej okej det har jag redan
receptionist bra vill du boka något också? Eller bara betala paketet
tjej ska vi redan boka jag menar är det inte bra om man har kört lite först...
kompis men vi ska ju boka körlektioner nu
tjej jaha! Jag trodde vi skulle boka halkan och uppkörningen

haha höll på att garva ihjäl mig, ja det är klart att vi bokar uppkörningen nu direkt när du inte kört ngt! hahaXD

 >Peppar imorrkväll smäller det !;)

 


Make sure you make the right desision.

Då har man klarat av sin första teorilektion så nu är man ett steg närmare körkortet. Kunde det mesta som hon tog upp och man kan säkert läsa sig till allt hon sa i böckerna, men kändes ändå ansvarsfullt och bra att gå dit. Sen har ju Frida och jag bokat samma lektioner så det gör ju det hela lite roligare. Ska sitta där tre måndagkvällar till och sen har jag gått alla lektioner. Annars så har jag inte gjort så mycket. Engelsk grammatik på förmiddagen hem och fixa ceacarsallad till middag och sen som sagt var teorin. Nu väntar ett samtal om Håkan Bråkan konserten som är på torsdag( satt och lyssnade igenom låtarna förut och det var helt ofattbart att jag ska se honom live) Och lite slötittande på tv. Ska även fatta beslutet om jag ska gå på stödmatten imorrn eller inte. Känns inte kul att ha en lektion och sen världens hål fram till psykologin, men samtidigt är ju inte matte "my glas of wine" om vi säger så. Inte "my cup of tea" heller för den delen. Latheten vs förnuftet. Återstår att se vem som vinner.

And suddenly the raindrops fell from the grey sky.

Det regnar idag! Jag blev jätteförvånad när jag märkte det, det är första gången detta år som jag ser att det regnar. Sist var på nyår vid tolvslaget och då blev jag ännu mer förvånad än idag. Bussarna har krånglat idag, vet nte om det har något med vädret att göra men de har dem. När jag var påväg in till gymet var det en mus på bussen. Några tanter på bussen blev jätteskraja och skrek och lyfte upp fötterna från bussgolvet, lkunde inte låta bli att skratta lite i smyg, jag menar vad kan en liten mus gör egentligen. Påväg hemfungerade inte dörrarna i bussen. Chaffören fick stanna flera gånger och starta om motorn och allt och jag började fundera på om jag skulle behöva gå hem, men tillslut så kom jag ändå hem med bussen.

Schlagerfestivalen börjar ikväll och för er som ínte orkar vänta tills ikväll med att höra bidragen( eller vill höra dem nu så ni kan göra något annat ikväll) kan gå in och lyssnar här.

och en sista sak innan jag slutar. En av sveriges stora skådespelare gick bort igår. Lena Nyman hette hon och blev 66 år. Visste inte vem det var när jag hörde namnet men kollade på en bild och då kände jag igen henne från "Morrhår och ärtor". Hon var alltså inte en porrskådis som min samhällskunskapslärare har sagt.

L'été c'est dans la tête

Måste haft roligaste samtalsämnet idag vid lunchen. Den handlade om kvinnliga/manliga maträtter. Robert påstod att bakad potatis var en typisk kvinnlig rätt, efter det var disskutionen igång. Sallad kom han fram till var också kvinnligt och manligt var falukorv med potatismos. Köttfärspaj var också en av de kvinnliga rätterna. Själv tycker jag nog inte att det finns något typiskt kvinnligt eller manligt inom mat, mat är mat och alla kan äta vad som helst. Men vissa maträtter kanske tjejer äter oftare än killar. Frågan är bara finns det något manligt/kvinnligt? eller är det bara fördomar och annat.

vi kom senare in på festivalsnacket och det var många som skulle till Emmaboda och vi skulle ha ett litet camp tilsammans med något fint namn Daniel föreslog Mein kampf haha lite sköj sådär men absolut inte så seriöst. Och säkerligen inte så uppskattat heller. Och appropå festivaler så  såg jag i tidningen imorse att  Hultsfred  tydligen ska återuppstå i sommar. Kändes inte helt oväntat men frågan är hur bra det kommer bli.Återstår att se/läsa om.

Jours en cas de catastrophe


En bild säger mer än tusen ord...


RSS 2.0