hej

sitter och gör engelskaläxan och ska snart plugga till mitt matteprov som jag ska ha imorron. på onsdag är det skolfoto vet inte vad jag ska ha på mig än men jag kommer nog på ngt. och på torsdag STUDIEDAG!!!! då ska jag träna annars har jag inte bestämmt ngt.

btw detta har varit en väldigt flum dag.... bra att börja veckan med en massa skratt:)

lite stolt:)

känner mig lite stolt över mig själv just nu. jag har precis kommit ut ur duschen och innan dess var jag i vidingsjö och sprang 2.5km. vi ska ju ha löptest imorron på gymmpan så jag ville träna lite inför det och ta tid så jag vet ungefär hur snabbt jag springer. det gick bra tycker jag 13 min!!:) ett vg är det och då är jag nöjd.

ska slappa lite nu och ta det lungt plugga lite till svenskan och spanskan.

ha det bra!!!

hej svejs:)

jaha då var det måndag igen då. helgen går ursnabbt!!!
lite segt i skolan idag men nu på eftermiddagen har jag tränat på gymmet och nu ska jag plugga lite matte
sen käka.

på onsdag börjar grey's anathomy!!!!:)

som vi har längtat

sista dan

sitter här och pluggar på det sista inför imorron. historiaprov om forntiden och text + glosor i engelskan. det känns som om jag kandet mesta nu:)
ska äta óm ett tag för sen så ska jag till trädgår'n vid klockan 6 för då ska vi tacka våra faddrar.
ska bli kul och mys!!

FREDAG IMORRON
ps en av mina faddrar är med på kvällens idol han heter gabriel det måste man ju se


lektion

sitter på datan i skolan jättesegt efter denna lektion ,som känns som en evighet ska jag ha kör. vi ska börja öva jullåtar till konserten i december. känns lite för tidigt med jullåtat nu tkr jag men men.
efter det blir det att plugga och sedan oboe ikväll

klaga

har inte blivit av med min hosta än och nu är jag förkyld oxå så himla jobbigt jag blir så trött och seg av att vara förkyld:( har mkt i skolan denna vecka oxå prov i historia text + glosor i engelskan och spanskan och matteläxförhör på fredag. men  man ska inte klaga;)

tre bra saker med denna dag
1 slutade hyfsat tidigt halv fyra
2 hade jättekul och flum lunch
3 kul på spanskan med clara

ska snart sticka

hej hej!!
ska snart sticka med bussen in till stan. min familj och jag ska äta på en spansk resturang Sangria för att fira min brorsas 14årsdag lite i efterskott. ska bli kul att gå ut och äta och särskilt spansk mat för det är så himmla gott det blir nog tapas:)




http://thebarcelonaguide.blogspot.com/2008/02/tapas-catalan-cuisine.html








måste fixa iordning mig nu!

 

 


idol

sitter här hemma nu efter ännu en dag i skolan. jag är trött och jätteseg men jag  måste ändå snart börja plugga vi har historiaprov på forntiden nästa vecka så. sen ska jag spela oboe och titta ¨på idol!

vad tyckte ni om idol och andra avenyn igår då?
jag tyckte idol var ganska bra det är kul att kolla på alla som gör bort sig, men vissa är ju så grymt bra!!!!
andra avenyn var inte jättekul. men det blir kanske bättre

jag längtar tills grey's anathomy börjar!!!!!!!


I hate mondays:)

hej!!!
idag så har jag varit i skolan som alla andra. kören är roligase lektionen och det hade vi idag.!!!!
efter skolan drog jag till gymmet och nu känner jag mig riktigt stolt över det. ska bara ta det lungt nu...




imorrn börjar idol och andra avenyn!!!!

denna dag suger!!!!

som ni förstår av rubriken har denna dag inte direkt varit jättebra:( sånna dagar vill man bara åka hem och dra täcket över sig och glömma allt.

det började bra jag hade fått alla rätt på förra läxförhöret i matte( det händer typ aldrig!!) sen skulle vi ha orientring i ryd så det blev att skynd sig dit det´gick åt helvete jag och matilda hittade en kontrol fattar ni EN KONTROLL AV TIO!!! ahh jag hater orientering jag fattar aldrig kartan!!! vår gympalärare bara - oj då!! ni ska nog inte göra det här tillsammans nästa vecka. GUD VAD PINSAMT!!! sen kom vi försent till so:n för min kedja på cykeln hoppade så vi fick gå från ryd. sen har det bara regnat hela dan och jag skulle gå och handla mat på ica och då hade vi inga pengar på kortet och massa annat. AHHH!!!! sånna här dagar blir jag så deppig och går bara och väntar på nästa dåliga sak som ska hända.

nu kan det inte bli värre eller...?

RSS 2.0