love will tear us apart again

sitter och lyssnar på en väldigt sorlig fin jobbig och underbar låt. jag hatar när låtar som man tycker om så mkt börjar påminna en om massa saker som kanske inte är lika fina. så är det med en del låtar. och de låtarna kan jag nästan inte lyssna på utan att börja gråta.

Susanna and the Magical Orchestra – Love Will Tear Us Apart

Joy Division – Love Will Tear Us Apart

samma låt men olika versioner gillar den översta mest tror jag....


Då hade också jag förvandlats till ett monster utan ord

Jag sitter och ler för mig själv. Min första körlektion gick bra, förvånansvärt bra måste jag säga. jag känner mig duktig och har fått en nypa självförtroende tror jag. Engelskaprovet gick som jag trodde, inte bra alltså. Vissa saker kunde jag andra inte alls geografi är inte min grej. Ska göra svenskan nu som ska vara inne imorrn och sen ska jag äta också.Får se om jag kollar något på tv ikväll känns som om det inte finns några superbra program nuförtiden, mer än Grey's anathomy såklart!! måste fundera på vad jag ska ha på mig på vårkonserten på onsdag!!


Jag ser dig med andra ögon nu
Jag kollar på dig på ytan men aldrig djupt ner
Jag har slutat tänka på om du någonsin tänker på mig
Jag är starkare nu än då och allt är bra
Jag var inte ute efter att leva med dig bara roa mig
och det var en gång och en gång för mycket


That a lady in need, is guilty indeed

ska börja plugga till engelskaprovet vi ska ha imorrn nu!!! snacka om att vara ute i sista minuten, men allt vi ska kunna ligger ju på fronter och jag har varit på landet hela helgen och inte haft tillgång till någon dator. får försöka göra det bästa av situationen, som alltid!! har iaf skrivit om den bästa sommaren ska skriva över det på datorn imorrn. och ha min första körlektion. shit jag kommer vara nervös!!!

jaha idag har jag ännu en gång fått bekräftat att saker och ting inte blir som man har tänkt sig och att man aldrig ska förvänta sig någonting. känner att jag längtar tills jag blir 18 och får bestämma över mitt egna liv och får vara hemma själv!!! fattar inte varför jag inte kan få det för mamma nu. jaja vi får väl se hur det blir på fredag. jag hade ju sett fram emot den kvällen.

I hold a record for being patient, with your kind of hesitation

sitter och ska snart gå och fixa lite mat. wok blir det iväll. jag är hyfsat hungrig faktiskt. det regnar ute. det har det gjort i tre dagar nu och det börjar alltid regna så fort man ska gå hem så man är blöt när man väl är hemma. typiskt det där. jag har shoppat lite idag. det var en ursäkt till att inte plugga haha jag hittar alltid en massa annat att göra när jag vet att jag egentligen borde plugga. ine bra det där!!! hur som helst så blev det en skjorta från gina i glada färger och en klänning från hm i svart vitt och grått i ränder. ska nog ha på mig klänningen imorrn om det är fint väder annars blir det skjortan. nej nu är det matlagning som står på schemat sedan plugga!!!

har börjat lyssna på the cardigans. riktigt bra måste jag säga. fina texter

"for what it's worth I love you and what is worse I really do."


Taking the easy way out that's not for me

plugg plugg plugg. orkar inte mer nu. så jävla taskigt av lärarna att lägga så mkt prov och annat så när in på sommarlovet vem är taggad för skolan nu liksom? ska iaf ta tag i historian nu. sen får vi se vid klockan nio om jag har lärt mig ngt och kan kolla på grey's eller om jag måste fortsätta plugga. vill helst bara gå och lägga mig under täcket. jag är på dåligt humör också och det kan man se i inlägget här usch!!!fick ännu en gång bekräftat idag att jag gör rätt som slutar med oboe iaf!!

kanske borde man ta och leta fram en kikare. blev faktiskt lite inspererad att titta på fåglarna som väcker mig varje tidig morron


känslomässiga vrak ta tag i ditt liv!


Man kan beskriva dagen med ett enda ord. Onödig.
 

  • Historia imorse onödig lektion som vanligt kunde ha varit hemma.
  • estetisk verksamhet- går åt helvete för vår grupp och inte för att skryta men jag lyfter fan upp hela gruppen!!
  • lunch skulle ha pluggat men nej det blev att sitta i domkyrkoparken ist
  • prat om skvaller eller vad det nu var sjukt onödigt iaf!!! sluta med sådant!
  • matte var lite inne i mig själv då så det blev inte jättemkt gjort
  • gick hem sen och då kom lite (kanske) onödigt dåligt humör lite tårar och sånt
  • regnet öste ner och när jag äntligen kom hem såg jag ut som en jag vet inte vad ingen vacker syn iaf
  • började läsa i historiaboken och somnade
  • missade bussen till orkestern och valde att hoppa den idag
  • läste ut spanskaboken!
  • ska plugga mer nu










    De har släppt ännu ett band som kommer till popaganda-hot chip vet inte om jag vet vilka de är riktigt tändes inget i mitt huvud när jag såg namnet men jag kanske känner igen musiken om jag lyssnar på någon låt. ska göra det sen.



glass i parken och brillorna på

oboetränig snart då. konsert på onsdag så extra rep inför det idag. kom precis hem nästan har hunnit äta en banan och hällt i mig lite kaffe. kaffe ska man ha var da haha annars orkar jag inget. tog en glass med sandra efter skolan idag också trevlans:) börjar så smått planera inför avslutningen. det är inte långt kvar nu!!!nej nu ska jag skriva in lite av mina nya texter i word. vill inte ha allt på mobilen. sen blir det käk och plugg ikväll och just ja norska hollywoodfruar ikväll också det slår svenska vertionen tror jag. får se om plugget hinns med.


Just a stranger on the bus( I wanna get to know you)

Dagens

vill ha: sol och värme !!!

låt: one of us- joan osborne

humör: sådär lite för filosofisk som vanligt

klädsel: svarta leggins och randig trekvartströja

köp: inget

måste: plugga:(

mat: kyckling potatis fika och frukost

väder: blåsigt!

vill göra: sola men det går inte och slappa

fundering: om vi ska åka till Paris i sommar eller ej och när jag ska jobba


planerna ändrades bara sådär

jag svettas ihjäl snart! det är otroligt varmt överallt både inne och ute. idag har jag jobbat. 4 h i en liten kiosk i valla. ska jobba där i sommar också vet dock inte när eller vad jag kommer tjäna men ett jobb är ju alltid ett jobb. jag är nöjd. ska snart hoppa in i duchen och sedan blir det att gå ut och käka med familjen. imorrn MÅSTE jag plugga!!!

Kaffet hann kallna jag hinner inte nu!

hade tänkt att ta en plugghelg, är så sjukt stressad! vi har en debatt i so:n nästa vecka och ett historiaprov och jag ska även ha läst ut min spanskabok tills torsdag. ska ha konsert och extra övning iför den också och jag visste redan igår att jag skulle få en tuff vecka nästa vecka och därför passade det ju bra med en plugghelg. men nej för vet ni vad som hände i förmiddags? Jo de ringer från en kiosk i valla och undrar om jag fortfarande är intresserad av att jobba där i sommar. jag belv lycklig inget annat jobb på g ju så nu ska jag dit och jobba och kolla hur det funkar imorrn. mellan 11 och 15. Där försvann min pluggdag. just nu är jag inte pepp på något men jag ska vara tacksam om jag får jobbet efter provdan imorrn. och så får jag väl plugga på söndag. eller nu...nej!

Du sover sött i rosenrött

det doftar papaya i hela mitt rum! jag smörjde just in mig med papayahudkräm, har hört att brännan ska hålla sig längre om man smörjar in sig efter att man har solat. och det gjorde jag idag på hålet. mys!sandra var tillbaka från norge idag så allt var som vanligt hon var saknad:) nu funderar jag på om jag ska kolla lite på "kniven mot strupen" på tv 5 eller bara chilla framför datorn.hm... hoppas på att jag slipper må dåligt imorrn iaf har varit och tagit min andra tbe spruta idag och efter den första sprutan mådde jag dåligt och var ur. hoppas jag slipper det denna gång!!!fredag imorrn denna vecka har rusat iväg kanske glass i domkyrkoparken igen? det är ju där vi hänger nu mera haha


If heaven and hell decide, that they both are satisfied

sitter och småklinkar lite på gitarren. mkt håkan hellström och lite belle & sabastian oxå. det regnar ute och jag har gått i shorts idag för förut var det fint väder ju!! väldigt växlande väder vi har måste jag säga.

debatt i so:n imorrn då, känns sådär jag ska plugga mkt sen så att jag kan argumenten och inte sitter där imorrn och inte säger något. jag ska visa att jag minsann också kan om jag bara vill. ska även läsa två kap i spanskaboken som snart är utläst och sedan börja med historian. slutspurten innan lovet nu!!!

dagens vill ha: ett långt slappt linne

dagens låt:  håkan för en lång lång tid

Det kändes som att det spelade roll, att det var just hon som bara hade en hand

solljuset är sådär vackert orangevärmande. fåglarna kvittrar, de kvittrar med det där speciella sommar/sen kväll kvittret som är mer djupt än morronkvittret. Det gör att allt känns bra och att det känns som att sommarlovet redan är här och det är det snart!!! Ettan på folkunga gick i ultrarapid och mkt har hunnit hända på en så kort tid.

Belle & Sebastian blir bara bättre och bättre ju mer man lyssnar på dem.

min blogg känns tråkig. eller det känns som om man vill skriva en massa som man inte kan för att folk klagar då. och de kan bli fel. så man skriver lite ytligt och sveper över det andra lite lätt. man vidrör det men man går aldrig ner på djupet.

nu spelas here comes the sun på min dator och jag minns mina skolavslutningar från högstadiet och sommarkänslan ökades precis lite

det känns som om det är mkt som ska hinnas med på kort tid debatt i so spanskaboken ska läsas prov i engelska och historia och naturkunskap

ska ta min första körlektion snart! 31 maj, kommer vara nervös då. längtar sjukt mkt till nästa år när man sitter där mad sitt körkort och kan resa vart man vill i sin egen bil. kanske köpenhamn eller har vi lagt ner det?


Promises of fame, promises of fortune

snart sista avsnittet av svenska hollywoodfruar. synd måste jag säga jag kommer sakna programet, eller ska jag säga att jag kommer sakna Maria Montazami haha. Hon borde starta en egen tvshow!! På onsdag är det sista avsnittet av Anna Anka söker assistent också. Hoppas på att Simon får jobbet. Skön snubbe ju! Tur att grey's inte ska sluta också för då hade mitt tv tittande varit över.


Jag vinglade hem ensam och tänkte aldrig igen!

rätt ovärd dag idag i skolan. hade två engelska lektioner och en svenska. vi gjorde inget vettigt på någon av lektionerna. sen åt vi lunch pasta och någon äcklig korv. sen var det tydligen ingen kör så jag gick hem efter ett tag. nu ska jag sova, gjorde ju inte det inatt så jag får ta igen de timmarna nu. får se om jag pluggar sen. inte så troligt faktiskt


P som i Popaganda

nu är fetivalpasset till popaganda köpt!!!! jag är så lycklig och peppad:)) okej kanske sínte ska peppa söner redan nu eftersom att det är typ två månader kvar men men. har iaf gjort en spotifylista med musik som kommer spelas på festivalen och jag vill att de släpper resten av artisterna!!!
har hunnit övningsköra idag och jag körde faktiskt från fotbollsplanerna vid skarpan till slaka! lite småstolt sådär;)

dagens låt: håkan hellström- aprilhimlen( känns lite valbog över den)

dagens vill ha inget speciellt har ju fått biljetterna nu:)bättre väder(som alltid)




soliga dagar föder lycka

har ätit årets första tallrik jordgubbar med mjölk, gud så gott jag har varit sugen på jordgubbar i flera dagar nu så men nu har jag ju äntligen ätit dem. jag har även pratat med mamma om popaganda hon sa inte nej men inte ja heller. hon skulle fundera och prata med pappa också. imorrn när vi ha kommit hem köper jag biljetterna iaf. om jag nu får, hoppas hoppas hoppas!!!!! är ju pepp fan

dagens låt åh vilken härlig dag ted gärdestad

dagens vill ha ett jag till popaganda såklart och sen en biljett:D


Vänner är familjen vi själva väljer

ska skriva klart min kompletteringsuppgift i so:n nu. så kan jag lägga det bakom mig sedan ,släpp och gå vidare! jag lär mig. ska kolla upp lite vad popaganda är för ngt också. och kolla biljetter dit och höra med mina föräldrar om jag får åka. folk verkar vilja ha med mig och jag vet inte ens vad det är för ngt. typiskt mig att vara lättövertalad och säga ja till vad som helst.

nu till ngt annat. Håkan Hellström. En otroligt duktig artist måste jag säga. Han kanske inte har världens bästa sångröst, men vilken utstrålning och inlevelse! Hans texter är också så otroligt bra. Jag hatade honom på högstadiet. usch honom kan man ju inte lyssna på tyckte jag då men nu har jag verkligen ändrat uppfattning. Har hört att han ska vara riktigt bra live. VILL SE HONOM!!!!

dagens låt: håkan hellström jag går inte isär när jag går med dig( om den nu heter så)

dagens vill ha: hm mitt svarta nagellack och göra egen pizza

Drank with the Irish and smoked with the hippies

fin kväll ikväll med mkt trevligt folk:D problemfri också jag har släppt och gått vidare även om du inte litar på mig. jag är nöjd med hur vi har det!! regnet öser ner utanför och smattrar på rutan. nu blir det att se kvällens avsnitt av anna anka söker assistent innan jag ska sova. jag somnar med ett leende på läpparna ikväll, allt flyter på bra!

När allt bara flyter på

känns som om himmlen håller på att spricka upp. hoppas på lite varmare väder ikväll då det ät dags för grillning med klassen och massa annat nytt folk! kommer bli roligt mysigt och problemfritt eftersom att jag har bestämmt mig nu. och accepterar läget och snart har jag nog släppt och gått vidare oxå haha. jag är glad och lagom pepp:)

dagens låt för en lång lång tid håkan hellström

dagens vill ha : hm sommar!!!

Enough is enough!

Solen skiner förfullt och jag har precis ätit upp skålen med vaniljglass och varma bär muuums! ska nog sätta mig på balkongen ett slag innan det är dags för orkester. Jag har köpt ett par jeansshorts idag! äntligen köpte dem på hm och ett svart nagellack också. ska nog skaffa ett medlemskort på hm.

ska länka till en blogg jag har börjat läsa och gillar http://gaymasen.se/
läs vettja!:)

dagens låt use sombody kings of leon

dagens vill ha jordgubbar vaniljglass och chokladsås! mums beach 2010 är lång borta hahaxd

  bjuder på en liten bild, alltid glädjer det ngn;) i bakgrunden ser ni min nya kaffe tapet me like!


Mysiga Molniga Måndag

jesus christ!


jag har funderat på 2 saker idag.Eller jag har funderat på mer än två saker idag men man vill ju inte vika ut sig totalt haha!

fundering nr 1: Kan man inte få se vilka som läser ens blogg. Jag menar jag skulle tycka att det var jätteroligt och spännande att få se vilka som faktiskt följer min blogg. Jag vet några stycken, men inte alla och jag kommer på mig själv med att tänka att undra vilka mina läsare är varje gång jag kollar statistiken. Jag gillar inte anonymitet(inte just vad det gäller detta iaf)


fundering nr 2: Är det verkligen okej att skämta om allt? Detta är något som jag har funderat på i omgångar och nu funderar jag på det igen. Folk som är med i humorprogram på tv kan ibland gå över gränsen tycker jag. Man skämtar om alkisar och man skämtar om norrmän och andra folkslag och om personer tex Göran Persson. Men är det verkligen okej? Jag vet att vi i Sverige har en grundlag som säger att vi har yttrandefrihet att vi får säga vad vi vill , men lite kan man väl tänka själv också! Jag tycker inte att det är okej att skämta om cp skadade. Folk gör det rätt ofta. Härmar dem eller skämtar om de som har en diagnos eller dylikt. Det är inte okej enligt mig! De är sjuka och kan inte rå för det. Okej alkoholism är också en sjukdom men den kan man rå för själv den föddes man inte med.

Vad tycker ni är det okej att skämta om allt?

Vi vet rätta drivet kommer ifrån hjärtat inte hjärnan

Väckarklockan ringde sju imorse och jag var precis påväg att gå upp när johanna skickade ett sms och sa att engelskan och svenskan var inställda. sovmorron till 10 40 då np i spanska börjar!!! jippi!!! dock kunde jag inte somna oom sen. jag låg kvar i sängen till 08 20 sen gick jag upp och tog en varm och lång dusch. skönt eftersom jag hade sovit så dåligt i natt. sen åt jag frukost och nu sitter jag här. ska så småningom dra till skolan. måste städa mitt skåp och ta reda på hur jag ska göra med so:n och svenskan.

dagens låt: vill ha dig i mörkret hos mig- style

dagens vill ha: ett par jeansshorts(fortfarande)


bra att du vill prata med mig för jag vill prata med dig också, och det är ju alltid en början

back on track! hemma i stan igen inte bättre väder här än på landet men detta är ändå stan så det är bättre i sig. Jag har övningskört idag och ätit hamburgare och ska snart fika med mamma hennes sambo och hans son och hans tjej. är inte särkilt fikasugen men lite social kan jag väl vara. sen måste jag kolla upp spanskan tills imorrn. känns inte som att det kommer gå super men jag är nöjd om det går bra!

dagens låt: will you talk (if I listen) -deportees

dagens vill ha: min hörnsoffa!



Jag hade allt emot mig från början

jaha mitt andra inlägg idag. jag ha tråkigt tiden går i slowmotion och regnet vräker ner utanför fönstret. själv sitter jag inne och har snart lyckats äta upp en hel chipspåse pga att jag är så uttråkad. usch till och med detta inlägg är ju tråkigt.

dagens låt cp- tomas järvheden

dagens vill ha: ngt att göra!!!bättre väder

Jag har fått tillräckligt med erfarenhet nu, tack!

Sitter på landet. eller i vårt sommarhus 6 km utanför Motala om jag ska vara mer exakt. Vädret här är tråkigt, igenmulet på himmlen och solen syns ingenstans. det regnade lite förut också. Finns inte så mkt att göra här men slökollar lite på tv( dock har vi bara 1 2 4 och 6:an) jag snyter mig stup i kvarten också men min röst har jag iaf fått tillbaka. Jag diskade förut också helt frivilligt bara för att ha ngt att göra! nu ska jag försöka hitta lite verbformer på spanska på nätet vi ska ju ha np på måndag och jag vet vet inte hur man bildar imperfekt eller preteritum. och jag tänker inte fråga ngn om hjälp. jag klarar mig själv!


acceptans= att acceptera läget

fick en trevlig kommentar på min blogg som jag såg nyss hm... är lite nyfiken på vem som kan ha skrivit den. jag lägger väl upp en bild så kanske jag får reda på det haha

Annars så är det hyfsat bra. jag är fortfarande förkyld och hostar men hoppas på att det ska gå över tills på måndag då det är skolan som gäller igen. ska fundera på om jag ska göra kompleteringsuppgiften i samhällskunskapen eller inte. den kändes inte så jättejobbig så det kanske är bäst att göra den.
undrar hur det går med vårt grupparbete på so:n förresten??





I accidently fell apart in the dressingroom

Undrar om det är dags att trycka på paus. Det kanske är bäst så vi hinner stanna upp och tänka efter vad som är bäst och hur vi vill ha det i framtiden. Det går för fort nu tror jag, eller? Ja det gört det enligt mig. Jag är inte van vid sådant här. Om nu någon är det, man ska nog inte vänja sig vid sådant här. Om vi trycker på paus nu så är  jag rädd för att vi kanske aldrig trycker på play igen. och jag vill inte att det ska hända! Man kanske inte behöver trycka på paus utan ta det i slowmotion istället och ta en micropaus om det verkligen skulle behövas. Det värsta som skulle kunna hända är i alla fall om vi skulle råka komma åt stopknappen, eller ännu värre off knappen...


Alkolås på mobiltelefoner, fiffig idé

oboelektion om tio minuter och jag har ingen lust. ska ju sluta till sommaren och det känns som det bästa beslutet på länge. har fortfarande ont i halsen och nu är jag förkyld oxå så fråga mig inte hur vår musikprofil konsert kommer att gå imorrn. man men jag får väl ta det lugnt ikväll så jag blir frisk! köpte den där huvtröjan på h&m idag som jag har velat ha länge lycka:) nej nu måste jag rusa iväg
dagens låt- parken jag har varit vilsen lisa
dagens vill ha ett par jeansshorts

Jag tror att du har fastnat mer för tvåsamhet som grej, än för mig, tyvärr

åh klockrent!


min b-day idag då! tänk att man har levt i 17 år. mkt har man varit med om och mer lär det väl bli. jag är nog nöjd med livet i helhet hittills, de senaste månaderna har ju varit lite omtumlande för att inte gå in på detaljer men sånt ska man ju också vara med om. jag tror inte livet skulle vara kul om det bara blev som man ville hela tiden. man lär sig ju av sina misstag förhoppningsvis. och man kommer närmare varann om man diskuterar och är lite inte överrens. och allt händer när man är 17 har ngn sagt till mig... vilket djupt inlägg

365 dagar kvar tills min 18-årsdag!!!! ska räkna ner redan nu:)

No I'm not aware of how I could possibly love you

måndag idag. och dagen innan min 17-årsdag. min sista dag som 16-åring alltså. ska kolla på hollywoodfruar sen. och försöka lista ut vad jag ska få imorrn. har ingen aning faktiskt mer än en gitarr! det är tråkigt att ge mig pressentar för jag önskar mig inget annat än pengar.

dagens låt A fine frenzy - almost lover

dagens vill ha mindre ont i halsen. usch det gör ont varje gång jag sväljer

what have I done to fall so hard for you?

solen skiner ute! Nu är det väl inte så att man ska sitta inne och tråka då inte, nej jag ska gå ut och njuta lite. och passa på att ta vara på denna lediga dag för imorrn är det måndag igen och eng-redovisning på morronen men det ska jag inte tänka på nu. då blir jag bara nervös. kanske ska försöka tänka på ngt annat, eller inte tänka alls.se hur saker och ting blir om man inte tänker.

dagens låt Anna Ternheim- what have I done

dagens vill ha: eh nej det är för privat

appropå ingenting så drömde jag ngt konstigt inatt.jag vet inte vad det var men jag snurrade i drömmen så jag vaknade upp vid halv sju imorse av att jag mådde illa och var sjukt nära på att spy. jag hatar att spy det är det värsta som finns nästan! jaja jag låg iaf kvar i sängen och försökte tänka på ngt annat än hur illa jag mådde, efter ett tag somnade jag om igen. men jag mår fortfarande illa. detta är den andra ggn jag drömmer och sedan vaknar av att jag vill spy. hm undrar vad denna dröm ville säga mig??


I tried being responsable, I didn't like it

lördag idag första maj. valborg igår. det var en fin kväll med massa nytt trevligt folk och även folk från klassen. grilllning dans massa prat och framförallt kul att lära känna lite nytt folk.

jaha jag har inga planer på vad jag ska göra idag. vara hemma och skriva om valborg  i ett worddokument och öva på redovisningen i engelska. kanske oxå fundera på vad jag vill ha mer än tårta på tisdag!

RSS 2.0