fredag:D

denna kväll alltså:) den slutade inte som jag hade tänkt mig. jag träffade malin och isa på skylten vid sju. vi lyssnade på tre st band sen stack isa vidare på någon fest eller vad det nu var. då hade jag beslutat att jag ville inte stanna  på skylten, det var inte riktigt min grej. men jag ville inte åka hem heller för klockan var bara halv nio så då drog jag med till clara. där var andra klara oxå så där var jag i några timmar och nu har jag kommit hem och det är dax att krypa ner i sängen. rolig kväll!!!!!!!!!!!

torsdag

usch vad jag var trött imorse höll på att försova mig igen!!! hatar att gå upp på morronen jag har aldrig varit ngn morronmänniska och kommer nog aldrig att bli det heller!! ganska slapp dag annars min o sandras redovisning gick bra så nu har vi det gjort. har även börjat på min novell i svenskan. imorrn äre fredag och då ska jag med malin till skylten:D

finaste låten:D

 älskar denna låt den är så himmla fin!!!

tisdag

usch!!! jag är så sjukt trött!!!! sitter här framför datorn med mjukisbyxor oxh stor kofta och myser, borde gå och ta ur linserna ta bort smiket etc men orkar inte ens det för att jag är för trött. fattar ni mitt stora ilandsproblem;)
tur att vi har sovmorron imorrn iaf.

måndag

jaha... då kanske man skulle plugga...eller det kan jag göra senare...ja det hinner jag sen

hemma:)

jag kom hem för en stund sedan. har tillbringat hela helgen hos mormor. jag hann gå på stan i eskilstuna igår och då köpte jag två skjortor på rean 50 kr st!!!! fick även med mig hem kents senaste album och krunegårds två senaste album. fina grejer!!!!!
har läst det man ska i engelskaboken och lärt mig cabaret utantill:D

är hos mormor

sitter hemma i mormors hus och har det just nu ganska tråkigt. finns ingenting att göra nästan men jag är glad att jag kan gå ut på internet och att spotify funkar hyfsat. snart ska vi åka in till eskilstuna där mormor bor på ett hem och hälsa på henne vi ska även gå lite på stan.
senare måste jag läsa engelskan oxå:(

sommarjobb tack!!

sitter här och har ägnat en timme åt att söka sommarjobb nu. Jag har mailat till ica signalen, espresso house, och någt annat företag mystery shopping eller vad det hette. ska ringa två caféer imorrn förmiddag oxå. massa nej har man fått oxå. det är inte det värsta utan det är när de är korta och otrevliga och envisas med att anställa samma personal som förra åtet!!! de kan ju vara lite trevliga iaf

onsdag

ska plugga lite so sen till förhöret imorrn. ska bara ta det lite chill först. härligt att sluta 14 15 idag då:D förövrigt har dan varit sådär vissa människor kan jag bli lite trött på ibland de tänker mer på framtiden än på att ha roligt

studiedag imorrn:D

sitter och väntar på att cicci ska komma hit. vi ska laga mat äta maten och kolla på film:D mysig hemmakväll alltså, sitter inte helt fel!!! imorrn är vi ju lediga oxå nice! men måste plugga till so förhöret på torsdag har försökt flera ggr att läsa sidorna men jag somnar av uttråkning varje gång;)

slapp dag

har precis kommit hem. var en sväng på ikea och kollade på en ny garderob eftersom jag inte kan stänga dörren på den jag har nu. gick lite i ikano oxå och hittade en snygg dieselskjorta som fick följa med hem:)
nu blir det att plugga ett tag

plugg

idag ska jag vara hemma och plugga orkar inte hitta på ngt efter igår. ska oxå göra mitt iv- val ska välja körkortsteorin som första val och så ska jag oxå försöka komma på ngt reservval.

fredag:D

fredag idag då inte helt fel:D fick nya schemat för vårterminen idag och blev besviken kan man väl säga!!!!!
usch min tidiga dag försvann och vi ska ha både dubbelmatte och dubbelnaturkunskap.
ikväll ska iaf cicci komma hit vi ska titta på mitt liv som hund och komma fram till underbart bra svar på frågorna till filmen käka tacos ska vi oxå göra och lite annat...

ha en bra fredagkväll det ska jag ha iaf!!!:)

slapp dag

känns som denna dag har varit ganska slapp, även om vi har jobat massor på vårt matteprojekt som ska vara klart nästa vecka shit asså!!! har haft en enorm träningsvärk oxå eller jag har den fortfarande;) usch jag känner mig som en pensionär när det tar flera minuter för mig att gå ur bilden för all värk!!!
ska göra klart spanskan nu iaf och ngn får hjälpa mig med att infoga ett youtubeklipp till min powerpoint imorrn. för det verkar inte vara på samma sätt som skolans datorer för jag har en nyare modell

jaha

då ska jag göra klart den där powerpointen nu då så jag kan skicka in den ikväll och slippa tänka mer på ngt som har med eva och datakunskapen att göra!!!!
får se om jag gör ngt på spanskan sen oxå inte alls troligt faktiskt eftersom jag är så sjukt trött just nu kan bero på dagens gympapass kanske;)

chilla:D

jaha ska chilla resten av kvällen då se om det är ngt sevärt på tv. har inget att plugga på så sjukt nice:D

pluggar lite

sitter och pluggar lite. just nu är det på spanskan som jag ska ha klar tills nästa vecka. vi ska skriva en uppsats på 200 ord om ngn känd spansk person. jag valde shakira okej hon är inte från spanien men men. jah märkte att 200 ord är ju jättelite om man skriver på datorn man får ju nästan inte med ngn fakta alls!!!
gjorde engelskan förut oxå och transponerade ensamble låtarna så nu är det bara spanskan jg ska göra klart och läsa historian igen. känner att ddet rullar på nu:D

studiedag nästa tisdag oxå juhu!!!!!


tråkigt!!!!

sitter här och tråkar och trot eller ej men jag längtar tills skolan imorrn( jag är konstig jag vet) men det är så tråkigt att bara sitta hemma och inte ha något att göra. i skolan är man ju iaf social. känner att det hade varit skönt att ha gjort engelskan och transponerat de där jävla ensamble låtarna nu och jag har bara mig skälv att skylla för att jag inte tog hem dem. usch det här blev ett så negativt inlägg känner jag.

fem positiva grejer med igår                                             och idag hittills

vi va ute och käkade mat på restaurang                             sov länge

jag var ledig                                                                    ska bara slappa

jag gjorde historialäxan                                                   inte så klatt ute bara - 6,4

hade sovmorron  

mina ögon sved inte
                                                                               ska till mamma ikväll
                                                                                     
                                                                                       slipper plugga

gick förbi min datalärare( och var nykter denna gång)



kände att listan blev väldigt rörig men men


hmm

idag är det helg!!!! fick  ha sovmorron igen jippi
har inte gjort så mkt ida hittills jag tror jag ska läsa de där historiasidorna sen så jag har det gjort sen lyckade jag ju glömma både boken i engelska och ensamble låtarna i skolan så det får jag ta tag i nästa vecka
ikväll ska familjen ut och käka middag på ngn restaurnag vet inte riktigt vilken ska bli mys iaf det var länge sen vi gjorde ngt ihop alla synd bara att det krockar med kvällen hos frida:((

fredag!!!

jaha då var det fredag redan jippi!!! så här korta borde alla skolveckor vara:) idag är det min positiva dag. jag har ju som nyårslöfte  att jag ska klaga mindre och bli mer positiv. jag ska alltså ha en positiv dag varje vecka och jag valde fredagar såklart:D därför kommer nu en lista på dagens positiva saker.

5 positiva grejer med idag

det är fredag!!!

jag hann till bussen trodde jag skulle missa den

jag kom ihåg vår ensamble lärarens namn!!!

vi kollade på film på svenskan

jag har köpt nya linser,:) mina andra var för gammla så mina ögon sved


årets första skoldag

jaha då är man hemma igen då efter första skoldagen. gillar att jag slutade tjugo i ett:D dock så höll jag på att dö på so:n när vår lärare sa högt till alla jag träffade ju två från denna klass på nyår. usch usch usch!!!! jag skäms fortfarande dessutom så tittade ju han på mig och cicci med en om blickar kunde döda blick!!!! jaja vi kllarade av att vara med hela lektionen iaf hahah

imorrn är det fredag jippi och vi ska få en ny historialärare inte mig emot;)

kent<3

jag ska på kentkonserten!!!! fattar faktiskt inte riktigt hur det här gick till, igår skulle jag inte på den och nu ska jag på den:D mammas sambo har fixat två biljetter och det skickade han ett mail om bara sådär snacka om att jag blev lycklig och förvånad!!!!det är det bästa som hänt mig på några dagar.

 

 


två dagar kvar

jaha då har tiden bara flugit iväg som vanligt när man har lov och det återstår bara två härliga dagar på detta lov. fast det känns ändå som lovet har pågått länge och det gillar vi:) idag ska jag träffa sandra och vi ska gå på stan. sen ska jag oxå försöka gå och lägga mig tidigare så att jag tar mig upp ut sängen på torsdag men ddet känns långt borta ännu

lite seg

sitter och känner mig väldigt seg just nu. hela kroppen känns som spagetti och mina armar är lite darriga. har varit och tränat på gymmet det är därför. känner mig lite stolt över att jag har tränat faktiskt;)
jaha nu återstår det att ta det lite lugnt och sedan fixa iordning sig till kvällen då vi ska på middag.

snart börjar ju skolan igen oxå snyft...

rubrik känns onödigt

drar till farmor i mjölby nu är jttetrött och har redan insett att jag antingen kommer försåva mig på torsdag eller somna på ngn av lektionerna;) hoppas på inget av det såklart.

förresten nu är det 2010 året då jag fyller 17, har hört en röst säga till mig att när man är 17 händer allt!!!! vill tro på det fast jag tycker redan mitt liv har tagit en bra vändning:)

stan idag

jaha vad har jag gjort idag då? eftersom jag vet en person som iallafall vill veta så ska jag berätta nu. jag blev väckt klockan nio för vi skulle åka till norrköping sen blev det inte så för brorsan mådde dåligt så då hade jag gått upp i onödan, jag var inte så glad då kan jag tillägga. sen så ringde malin och frågade om jag ville gå på stan så då gjorde vi det. och jg lyckades spendera lite pengar på fika som vanligt. annars köpte jag inget men provade ett par byxor på gina som såg ut som sånna som arabiska män har typ sånna de har i alladin, fråga inte varför jag kan få för mig vad som helst. jag kan iaf säga att jag inte köpte dem.

imorrn blir det att hälsa på farmor


RSS 2.0