Jag ska finna någon som kan ta din plats

Har fixat det sista inför imorrn för då smäller det! Två fester på en kväll woho och jag vet vad jag ska på mig redan nu. Det är ovanligt bra för att vara mig. Och imorrnkväll ska bli jättekul!:) Annars så är det väl bra var på gymet förrut och nu är det strax mat och sen slötittande på idol. Skickade förreseten in Brevet/ ansökan till luciatåget förut och jag är redan nervös.

Parken – Framtiden Var Här :)


Jag blundar och håller andan lite till

Konsert imorrn känns okej, kan låtarna hyfsat och nu vet jag vad jag ska ha på mig. Så löser sig nog resten sen.

Idag då. Två ovärda lektioner som man sov sig igenom och efterråt inte mindes ett skvatt av. Känns ju gvande och så... Jaja skolan är slapp peppar peppar ta i trä och jag hoppas att det fortsätter så. Annars så fick jag ett sms imorse som var lite jag vet inte anklagande och så men vad hade jag egentligen väntat mig. Jag kan ju inte direkt blunda om du fattar!!! Äh shit the same...eller? Malin skulle jag vilja prata med:)

Tröst i höst

Britta Persson är riktigt bra. Henne lyssnar jag på just nu och ska göra lite spanska och luciabrev. Jag är sugen på kladdkaka men vet inte om jag orkar ställa mig och baka en. Skulle ha tränat idag men jag skippar det. ska ju träna imorrn så.Annars är livet en berg och dalbana ibland upp och ibland ner. Just nu lite ner. måste köpa en tröja till vår konsert på onsdag.


Ditten och Datten

Skickade precis in Ordlistan till About a boy och packade sakerna jag ska ha med mig till landet. Imorrn är det fredag vilket innebär mina två favoritämnen på samma dag geografi och ensamble!:) Efter skolan blir det sushiätande med Amy och sen landet. Ska hinna ta ifatt matten plugga engelskaglosor träna och skriva brevet till Linköpings luciatåg innan det är måndag igen. Men det tar vi sen för nu är klockan elva och jag ska sova

God morgon!

Skola strax. Samhällskunskap historia svenska och extramatte. Sen får jag gå hem igen och då är klockan 16 50. Jag och mamma ska åka till vidingsjö och gå för att stödja och ge pengar till någon organisation som hjälper till att foska på kvinnor. Hoppas vädret håller i sig. Ska nog gå och inte cykla idag så därför måste jag nog skynda mig nu!

Vem sa att allt måste vara sådär lagom

Jag ska..

räkna ikapp lite matte ikväll och sen gå på extramatten imorrneftermiddag
fundera på att pröva till linköpings luciatåg i år. Kul att ha varit med om , om man kommer med vill säga
göra upp en kassabok för att se vart mina pengar tar vägen
läsa spanskaglosorna
kolla på I Anneli och gå in med inställningen att det är en humorserie
Längta lite till emsamblen på fredag. Har låten på huvudet hela tiden!
Fortsätta läsa i min bok "dyngkåt och hur helig som helst" av Mia skärringe. Började igår/idag med den och den är bra inte uppbyggd som jag trodde men bra!

19 Spetember Valdag och min namnsdag

Städade rummet och nu vädrar jag och har fönstret på vid gavel och jag frysar inte och solen skiner ute! Kanske blir en regnfri dag om vi har tur. Skulle inte skada. Namnsdagsfika och röstning sen jag får ju inte rösta men ska följa med de andra så att jag får en promenad i höstsolen. Lite spanskagrammatik nu och kolla igenom garderoben efter något fint att ha på fotot nästa vecka.

Senaste aktivitet

Fika idag igen. Det är där mina pengar försvinner. Har träffat/fikat med Malin Clara och Linnéa idag så jag känner mig riktigt social:) Hann även med ett träningspass på gymmet och jag tror jag kommer ha träningsvärk imorrn. Men det är så det ska vara, det ska kännas när man kämpar. Resten av denna kväll ska jag lyssna på bra musik och bara njuta av att jag är ledig har hunnit vara social i helgen och gjort klart engelskan och det är bara lördag!:)


FFFFRRRRIIIDDDAAAYYY

Håkan Hellström har släppt två nya låtar på spotify så de lyssnar jag på nu. Hittar dem här
Annars så gör jag inget speciellt just för tillfället- ska ju fika med Malin vid fem så det är ett tag kvar. Geografi lektionen idag fick mig att känna en känsla av behag. Det var jätteintressant vi pratade om kontinentalplattorna och vulkaner och ja det var mer intressant än vad det låter. På ensamle så hade de delat in oss i nya mindre grupper och jag kom i den gruppen där man bara sjunger och inte spelar något instrument. Verkade helt okej men samtidigt hade det varit kul att få spela lite instrument för sjunga gör vi ju ändå när vi har kör.

Let's not fall back to sleep like we used to

Datorn segar! Jag segar också så nu ska jag gå och lägga mig. Imorrn är det fredag igen jisses vad tiden går fort! Fika med Malin efter skolan någongång sen inget mer planerat för morgondagen. Sen fika igen på lördag med linnéa och träna. Kanske att jag får för mig att baka något också. Jag måste ju i alla fall läsa de sista kapitlen i About a boy göra spanskan och bestämmvad jag ska ha på skolfotot nästa vecka. Geografi kanske dagens lektion var otroligt intressant troddde inte att jag skulle säga det men jag gillar nog geografi en aning.

Det tog en dag, september, för att jag skulle tappa allt

        +

  • Säkerts nya album "facit"
  • Att vi inte har några fler läxor denna vecka
  • Jag har bestämt vad jag ska rösta på imorrn i skolvalet
  • Söndag- de tre v:na Vin vänner valvakan
  • fika 3 ggr denna vecka

         _

  • Matte B
  • Min dåliga självdiciplin när det gäller att gå och lägga sig på kvällen
  • Mängden pengar på mitt konto

 









Don't stop me now

dagens

 förut Två lektioner och lite träning sen. Det är det jag har hunnit med idag hittills.
Nu  kaffe och fucking Åmål
sen  kanske en promenad i höstsolen som ju har kommit fram nu:)

Take it chill

Tror folk att det är jul redan eller? Allvarligt talat det är september inte ens kallt ute(var 20 grader här idag) och så kommer en liten flicka och ringer på dörren och frågar om vi vill köpa jultidningar. nu! Jag hann tänka tanken att nästa år kommer de väl i maj och frågar om vi vill ha någon jultidning. Jag har i alla fall bestämt mig för att inte börja lyssna på jullåtar förrens i november iår och jag vet inte vad jag önskar mig i julklapp heller. Förra året började jag ju lyssna på jullåtarna redan nu och var lagom trött när det väl var jul. Det misstaget gör jag inte om. Ska tydligen fira jul med pappa iår. Kör ju vartannat år hos mamma och vartannat hos pappa. Så då blir det plastgran och inte så mycket mat.


Ikväll: Mamma mia och kaffe


Autumn is here cause it rains all day

Jag gick upp vid nio och var på gymmet vid tjogo i elva och tränade tills kroppen känndes som spagetti.
Åkte hem och åt lunch
Slötittade på ett intressant program på kunskapskanalen om polygama förhållanden med en tjej från rfsu och en präst som diskuterade kyrakans syn på kärlek och hbt frågor och polygama förhållanden såklart
Nu engelska About a boy funderar på att se filmen någon dag.
Sen ut och käka på Olympia

which way to happy

Blev inget fika. Eftermiddagen7 kvällen spenderades med att titta på roliga och dåliga auditions till american idol och x-factor. Sjunga falsk kareoke för att ingen mer än jag var hemma försöka komma fram till vart vi ska gå och äta någonstans imorrnkväll utan resultat diskutera politik dricka kaffe vid åtta på kvällen och sedan kvällsmat vid nio! Nu sängen någon ska nämligen upp och till gymmet imorrn. Att jag orkar:O

Du och jag håller ihop med silvertejp

Fredag och tidig dag! Tre lektioner idag en tråkig spanskalektion med ord och grammatik, en lite seg geografilektion med film tacos till lunch och sedan uppspelande på ensamblen. Sen hem i regnet och nu väntar jag på att klockan ska bli fem för då ska jag in till stan för en fika med Malin.

Maybe I think maybe I don't maybe I will maybe I won't

Sitter och spelar gitarr. Det var ett tag sen nu och jag har kärat ner mig i The magic numbers sen vi var på popaganda så jag ska lära mig spela några av deras låtar har jag tänkt. Fredag imorrn och jag får inte ha sovmorron:( ända dagen jag inte har det så det blir att gå upp vid kvart över 6 imorrn bitti. Men jag slutar ju halv två. Kanske fika med malin sen om hon hör av sig. sms kontakten oss imellan idagvar inte så bra ngt fel på min eller henns mobil tror jag.

Jag ska bara

Ska plugga...snart. geografiprov imorrn och jag har pluggat och kan det man ska kunna men det är ändå något som säger mig att när jag väl sitter där på provet imorrn så kommer jag tänka varför pluggade jag inte mer? Så jag ska plugga en stund ikväll. Engelskaglosor har vi också men de är inte så svåra. Matte b däremot är rena grekiskan för mig! Hade tre genomgångar idag och nu tror jag att jag hänger med. Spanskan är helt okej.

Idag var vi på föreläsning på katedral. Don't drink & drive. Två kvinnor som  berättade två olika historier om alkohol och bilkörning. Bra och riktigt rörande! Ibland föll det några tårar.

Politisk vilde

Jag är ensam hemma. Det händer inte ofta så det känns som att fylla år! Okej något överdrivet kanske men det känns jätteskönt att komma hemefter en lång skoldag sätta nýcklarna komma in i hallen och inse att man är helt själv. Det innebär top modeltittande och fika fraför tv:n och sen en lugn pluggstund innan tystnaden bryts av att någon kommer hem. Just nu försöker jag lära mig om Barcelona och på spanska också! Går sådär. Samtidigt lyssnar jag på B&S tar bort mitt nagellack som hade börjat tas bort och funderar över politik. Jag skickade ett sms till 118 800 förut idag och frågade hur min framtid såg ut detta var svart jag fick

" Du kommer att bli en storpolitisk vilde som glider in på ett bananskal när du kritiserar ROT- avdraget och efter det så växer din makt för varje dag. Slutligen står du där på toppen men en armé av trogna lokalpolitiker som är beredda att dö för dig och din politik. Efter valet 2026 ledsnar du och ombildar dig till kock och tar anställning på en mellanstadieskola."

nödje mig inté med detta så nu när jag kom hem skickade jag samma fråga fast till 118 100 för att se om de skulle svara lika. Svaret jag fick av dem var något bättre

"Vi tror att din framtid kommer vara lysande . Din arbetsplats kommer att utvecklas och blomstra än mer. Du har många vänner att dela lyckan med. Vi  tror att du kommer leva ett långt och lyckligt liv, så ta väl hand om det och ta vara på de chanser som erbjuds dig."


Utkast: Sept. 6, 2010

Hade möte med en tränare idag på gymmet och fick tips & råd om hur jag ska utveckla min träning. Hade ju stannat av lite och visste inte vad jag skulle göra så då tänkte jag att jag ju kunde be ett proffs om hjälp. Jag fick bra tips och nu känns det som att jag kommer komma någon vart igen! Riktigt givande.

Har även städat och lagat mat och hunnit med att plugga också. Måndagar är den effektiva dagen i veckan för mig. Ska kolla på en politisk skoldebatt på tv 1 vid åtta. De båda blocken ska diskutera skolfrågor. Imorrn ska vi ju till de där bokborden så det känns som tt det är läge att börja sätta sig in i politiken lite mer. Skolval snart också!


Det finns så många som skulle kunna ha gjort det på ett mycket bättre sätt
Sen finns vi och vi gör det på vårt sätt

The most radical thing to do is to love someone who loves you

okej
  • finalen i fångarna på fortet ikväll
  • har lärt mig glosorna i engelska tills imorrn och börjat på geografin
  • jag ska fylla ipoden med ny musik
inte okej
  • Att jag har lyckats tappa bort min mimiräknare och inte återfunnit matteboken
  • Att spanskan känns som ett omöjligt problem
  • Att folk kommenterar mina blogginlägg utan att ge sig till känna! Skriv ert namn eller strunta i att kommentera!

RSS 2.0