skola!!!!

hej hej alla där ute. nu har jag lunchrast och skolans två datorer som man får göra vad man vill på( nästan) var lediga så jag slog mig ner här en stund. kollat runt lite på bloggar och sånt annars tråkar jag bara just nu. efter denna långa rast ska vi ha emsemble hoppas hoppas att vi får spela ngt idag och inte bara prata som sist, sen är ddet historia och sen slutar jag halv fyra. SEN ÄR DET HELG!!!!!!! ska bli så himmla skönt att kunna sova så länga man vill på morronen,
brorsan fyller 14 idag så vi ska åka till landet och fira honom där. kommer hem därifrån på söndag. senär det skola igen men det är långt borta ännu.

 tace care!!!

en vanlig dag

hej hej har inte skrivit på några dagar för jag har inte haft jättelust att blogga om jag ska vara helt ärlig. det är så mkt annat som händer. nu har iaf skolan dragit igång på alvar med lektioner och allt. känns väldigt rörigt eftersom vårat schema ändras hela tiden. senast idag ändrades det så att jag slutar halv fem på tisdagar i stället för tjugo över tre!!! blev himmla sur över det kan jag tala om dessutom drabbade det bara halva klassen och självklart var jag i fel halva:(:( 
hade orkester idag oxå  kändes ganska jobbigt men det gick fort. nu ska jag slappa lite och imorrn har jag sovmorron!!! jippi;) ska även köpa pressent till brorsan som fyller på fredag.

hej svejs:)

idag ska jag bara slappa och njuta av det fina sommarvädret som vi faktiskt har idag, solen skiner och det är hyfsat varmt!! härligt härligt!!!:) igår var jag hemma hos isa på kvällen det var jättekul och härligt att träffa alla igen och det var roligt att höra att alla hade kommit i bra klasser:) otroligt roligt det får vi göra om!!!
nu ska jag gå ut och njuta av vädret.

tace care!!!

this is the first day of my life

hej hej!!! nu har man klarat av första dan på gymnasiet då!!! känns riktigt bra!!!:) jag går på folkunga och sam musik. vi är typ 32 elever i klassen och mest tjejer. ngra i min klass har inriktning sam sam och kultur oxå bara för att annars hade vi inte fått ihop till en hel klass. så här långt verkar klassen bra de jag har pratat med är jättesnälla och man känner sig redan hemma:) killarna var dock tysta och blyga (och inte min stil om vi säger så) men men.
idag fick vi oxå träffa våra faddrar idag och vi fick gå catwalk för dem och lite annat imorrn ska alla vara utklädda till varsitt djur och jag fick isbjörn;) hahahah kommer nog bli roligt:)

take care

min header

detta ska bli min header nu ska vi se om det funkar( håll tummarna)



ny design

som ni ser så har jag bytt bakrundsfärger på bloggen. vad tycker ni om det? snyggt eller fult? ska försöka fixa en header nu, jag gjorde en i paint igår men jag ska nog göra om den

ny design

tjabba tjena hallå!!! nu ska jag fixa designen på bloggen eller iaf försöka, jag var med malin idag och vi försökte fixa en header med egna bilder men det gick inte:( hoppas det funkar nu!! jag var oxå lite med clara idag


övningskörning

hej svejs alla!!!! har ni oxå varit med om att ni har planerat ngt ni ser fram emot och så blir det inte så av en eller annan anledning, jag har varit med om det ett antal ggr och senaste ggn var idag fsktiskt. jag och clara hade bestämmt att vi skulle ses idag det skulle bli kul:) clara ringde sen och sa att hon mådde dåligt så det blev inte så( KRYA PÅ DIIIG!!!!) istället så passade jag på att övningsköra en sväng och det gick bra som vanligt, det var andra ggn jag körde min egen bil och den är superbra!!!!! imorrn får vi se hur det blir och vad som händer. det beror på clara och linnea.

ps på måndag ska jag skaffa linser whiii det ska bli skitkul med lite förändring:) jag skriver om det sen lite mer. take care:)




trött och seg

hej hej känner mig just nu lite trött och seg så jag orkar inte skriva så mkt. dagen tillbringades med linnea iaf och vi var hos henne och tog det bara lungt, men innan vi stack hem till henne så var vi på munken( förra skolan) och hämtade våra böcker vi hade beställt av en som var hos oss i våras och pratatade om andra världskriget.

ha en bra fredagkväll alla där ute själv ska jag bara var hemma och slappa känns som om jag sömnar snart.

 en riktigt bra låt!!!!

snygg design

hej hej alla där ute. jag behöver hjälp igen hahaha förra ggn undrade jag hur man gjorde för att lägga upp ett youtubeklipp här på bloggen. mha elsa,klara  och isa så har jag nu fattat hur man gör det!!! stort tack till er:) nu är min nästa fråga hur fixar man designen? jag kan ingen av de där koderna som står och jah skulle vilja ha en SNÄLLA HJÄLP MIG!!!!

hemma igen

haloj!!! nu är jag hemma igen från mitt fyra-dagarsläger i rimforsa. det var ett orkesterläger så att vi spelade mest och åt. dagarna såg typ ut äta spela äta spela och äta lite till, som tur var så var ju kvällarna fria och vi hade lång lunch så det blev några besök på ica och att umgås med johanna linnea och resten.  igår kväll var det spökvandring och jag och linnea gick tillsammans. det var kolsvart så man såg verkligen ingenting. vi råkade rammla ner för ngt mindre berg, sen ramlade jag och låg på rygg på marken och kom inte upp, det var jättelerigt och såklart sjunker mina flipflobs ner i leran och fastnar så jag stog barfota och letade efter dem. hahaha galden spökrunda inget läskig men himmla kul:) här kommer en låt jag tycker passar med detta läger.




Utkast: hejsan allihopa. ...

hejsan allihopa. imorrn sticker jag på orksesterläger och kommer hem på torsdageftermiddag så då bloggar jag igen. alltså inget bloggande på ngra dagar. madonna hade ju sin konsert i göteborg igår  vet att karin var på konserten hoppas den var bra:)







jag gjorde som elsa sa jag kopierade texten vid ett youtubklipp asså texten under bädda in sen tryckte jag på klistra in här i bloggen men då kom bara all text och inget klipp. vad gör jag för fel!!???

?

ngn som kan tala om för mig hur man lägger upp ett youtubeklipp här på bloggen vet ej hur man gör

stan kallar

hej hej blir bara ett snabbt inlägg nu( skriver mer ikväll) för jag ska iväg till stan en sväng med linnea. ska bli kul kul kul!!! vi träffades fösta ggn på denna sommar igårkväll och bestämmde då att vi skulle gå på stan idag. jag ska köpa en ny usb kabel så jag kan ladda upp lite bilder från grekland åt er:) ska även kolla efter ett par jeansshorts för jag kom inte i mina längre de hade krymt i tvätten(säger vi;)







                                     HA DET BRA !!!!

hemma igen

hej allihopa nu äe jag hemma i Linköping igen!!!! och jag verkar ha haft turen med mig för att det är ju jättefint väder och 28 grader varmt!!! JIPPI:):) hörde att det bara har varit så här fint i några dagar. ska nog gå ut och bättra på brännan ännu lite till sen:) ska ta det lungt idag nu när jag har packat upp alla mina väskor. så skööönt!!! sen blir det ju att dra hem till clara för utebio i hennes trädgård och träffa alla igen. ska bli så kul:):)
jag cyklade från johannelund hem till mig i ekholmen idag och jag kände på ngt sätt att fast jag har varit borta i två veckor så är allting sig likt och att detta är min hemstad!!! att jag lixom har saknat den men inte förstod det förrens jag kom hit igen. lite kärlek till lkpg kanske hahah

har ni någonsin känt så när ni återvänt hem?

glasogon eller linser?

hej svejs
jag har en fraga till er tycker ni att jag ska skaffa ett par nya glasogon eller testa linser ett tag? snalla svara!!!!

nast sista kvallen i grekland:(

hej svejs!!! gud vad tiden gar fort nar man har roligt!!!!  nu sitter jag har pa samma internetcafe som sist och det ar nast sista kvallen har pa rhodos:( kanns mkt trakigt men aven lite bra for att det ska bli grymt kul att traffa alla dar hemma igen:) vi aker hem imorrn klockan halvnio fran hotellet och landar pa arlanda ngn gang tva pa natten svensk tid. vi aker
sen hem till mormor och sover dar och darifran aker vi hem till lkpg pa fredag. jag kommer nog hem lagom till utebion hos clara!!! jippi det ska bli sa himmla kul.  ska njuta nu av varmen de nastan tva dagarna som ar kvar har!!!!

ha det bra tills vi ses puss pa er!!!!!:)


RSS 2.0