hämta min bil:)

tjena tjena!!!
hur är läget med er? om ni undrar är allt bara bra med mig. jag ät utvilad och glad så inget klagande i bloggen idag( kanske blir första och sista ggn;) idag om ca en timme ska jag åka upp en sväng till min mormor och hämta min bil!! helt otroligt att jag har en egen bil jag tror det inte själv ens;) ska sova över där tills imorrn så jag kommer tillbax till lkpg i morron eftermiddag nån gång. då kanske det blir ett litet inlägg:)
På ons kväll ska jag träffa alla tjejerna( förutom linnea som förtfarande är i grekland) och vi ska käka på donken och kolla utebio i trädgårn!! ska bli grymt kul att träffa alla så det ser jag jättemkt fram till!!:):)  tills dess ha det tipp topp!!:)
 min bil:)!!!

trött tröttare tröttast

jaha då sitter man här framför datorn igen, man hamnar ju ganska lätt här faktiskt;)
idag så har jag varit allmänt trött och slö eftersom jag inte somnade förrens klockan sex i morse och blev väkt halv elva av någon himmla skata som var tvungen att sitta och skricka precis utanför mitt fönster.
efter en frukost och en dusch blev det att försöka hitta felet på min usb-kabel. har inte hittat det än så jag ska gå in på affären där jag köpte mobilen och köpa en ny eller ngt.
senare ringde malin mig och var ledsen för att hon inte kommit in på de gymnasie hon ville så då blev det att åka över till henne en sväng och muntra upp henne, det slutade med att vi satte oss och kollade på sex and the city filmen myys!!
kommer vara borta imorrn tills ons eftermiddag så då lägger jag upp ett nytt inlägg på ons om jag hinner.


 Ha det toppenbra!!!
 

börja blogg igen

hej svejs!!
nu har jag bestämmt mig för att börja blogga igen. har inte bloggat sen förra året men nu är jag igång igen.
folk har ju sagt till mig att jag ska börja och vissa läser ju till och med bloggen nu fast jag inte skrivit ngt. så nu skriver jag ngt så har ni ngt att läsa!!:)

nu är det alltså sommarlov jippi!!! känns sjukt slappt att bara chilla och göra vad man känner för dag för dag.
har varit på landet i en vecka nu solat badat käkat glass och jordgubbar ska hämta hem bilen på tisdag och åka till landet på fredag. får se vad som händer sen.,,,,

ja skriver nog mer imorrn. eller jag menar senare idag klockan är ju fyra och jag har inte sovit ngt alls

natti natti på er!!

RSS 2.0